Workshopy sebepoznání v rámci Evropského týdne mozku

V rámci Evropského týdne mozku pořádá Esoterická škola Křídla andělská zajímavé workshopy SEBEPOZNÁNÍ. Workshop sebepoznání I. je určen pro všechny, kteří chtějí poznat sebe sama, což je mnohdy pro nás těžký úkol. Pozitivní myšlení je velmi důležité. Náš život je totiž obrazem našich myšlenek. Pozitivním myšlením si dokážete velmi zpříjemnit život. Svým pozitivním přístupem navíc můžete vhodně působit i na své okolí, ať už rodinu či své kolegy v práci.

Evropský týden mozku

Každý člověk je svým způsobem jedinečný a originální. Lidský mozek pojme neuvěřitelné množství informací. S učením začínáme již od útlého dětství, kdy získáváme první informace o běžných věcech od svých rodičů. Učíme se mluvit, chodit, získáváme vzdělání. Náš život se ubírá směrem, který jsme si předurčili např. svým vzděláním, společností, ve které se pohybujeme atd. Na každém z nás zanechává dětství určitou stopu. Lidé jsou různí - veselí, smutní, ohleduplní, zamlklí atd. Výchova je určující a život sám poté směřující. Lidský mozek má neuvěřitelně velkou kapacitu. Můžeme se naučit několik světových jazyků, porozumět lidskému tělu, chemii, přírodě i zvířatům. Známe taky sami sebe? Jen málokdo se nad touto otázkou pozastaví. Umíme řídit auto, ale umíme ovládat své emoce? Společnost nás formuje, máme se slušně chovat, ale co, když to pořád nejde „být hodný?“ Umíme používat asertivní chování? Říká nám něco etika a pozitivní myšlení? Neverbální komunikací – řeči těla mnohdy prozradíme víc než bychom chtěli. Lidský mozek je z větší části nevyužitý. Je v něm dost místa pro učení se nových věcí, které nám pomůžou se v životě pohybovat s lehkostí a radostí. Pojďte se spolu s námi ponořit do tajů vlastního já a najít tak další cesty k osobnímu rozvoji cestou vnitřního bytí.

 

Workshop sebepoznání I.

„Zákon přitažlivosti“

Workshop sebepoznání I. je určen pro všechny, kteří chtějí poznat sebe sama, což je mnohdy pro nás těžký úkol. Pozitivní myšlení je velmi důležité. Náš život je totiž obrazem našich myšlenek. Pozitivním myšlením si dokážete velmi zpříjemnit život. Svým pozitivním přístupem navíc můžete vhodně působit i na své okolí, ať už rodinu či své kolegy v práci. Testem „Poznání sama sebe“ se podíváme jaký jste typ v přijímání informací a následně si povíme, jak s nimi zacházet v náš prospěch. Mytologie jako životní příběhy, které nás mají poučit či objasnit dané věci v podobenství, které prožíváme. Etika a srovnání životních hodnot, další životní hodnoty, o kterých si budeme povídat. Nervozita, stres, negace – to vše se v našem životě čas od času objeví u každého. Umíme s nimi adekvátně zacházet či je přímo eliminovat? Praktickými cvičeními se podíváme na běžné situace z vašeho prostředí a řekneme si více o tom, kdo jsme a kam kráčíme. Meditací se naučíme dosáhnout uvolnění mysli a řešit tak věci s klidem a rozvahou.

Cílem workshopu je zkvalitnění mluvního projevu, techniky řeči těla, zvládnutí asertivního chování a celkové zklidnění mysli.

Kdy: 24. března 2012

Kde: Biskupcova 36, Praha 3 Žižkov, prodejna zdravé výživy VITALITA

Čas: 10 – 17 hodin

Více informací na www.kridlaandelska.cz nebo tel. 721996850

 

Workshop sebepoznání II.

„Řeč těla“

Workshop sebepoznání II. je určen pro všechny, kteří chtějí zdokonalit své vystupování na veřejnosti (řeč těla – neverbální komunikace), ale hlavně poznat sebe sama, což je mnohdy pro nás samotné těžký úkol. Praktickými nácviky se podíváme na běžné situace z vašeho prostředí a řekneme si více o tom, jak se chovat, reagovat či postupovat v daných situacích.

Každému není dobře rozumět, někdo mluví příliš rychle, správně nevyslovuje, takže mnozí jeho řeči nerozumí. Další mluví velmi nedbale, nekultivovaně a tím si hodně kazí své vystupování. Slova jsou slova, ale mnohdy o nás více vypoví řeč našeho těla – neverbální komunikace. Naučíme se společně rozpoznat prvky neverbální komunikace s použitím verbální komunikace. Vše v praktických cvičeních. Asertivním chováním můžeme zmírnit následky nedorozumění, popřípadě můžeme zjistit, jak se chovat v dané situaci, zda-li nejsme manipulováni druhovou osobou atd. Meditací se naučíme dosáhnout uvolnění mysli a řešit tak věci s klidem a rozvahou.

Cílem workshopu je zkvalitnění mluvního projevu, techniky řeči těla, zvládnutí asertivního chování a celkové zklidnění mysli.

Kdy: 25. března 2012

Kde: Biskupcova 36, Praha 3 Žižkov, prodejna zdravé výživy VITALITA

Čas: 10 – 17 hodin

Více informací na www.kridlaandelska.cz nebo tel.721996850

Workshopy sebepoznání v rámci Evropského týdne mozkuWorkshopy sebepoznání v rámci Evropského týdne mozkuWorkshopy sebepoznání v rámci Evropského týdne mozku

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka