Women Beauty aneb krásná za 10 minut

workshop by Living Party

Asi každá z nás řeší ráno stejné dilema: jak ze sebe vytvořit pohlednou, svěže a mladě vypadající bytost. Jak se rychle a co nejlépe nalíčit, aby „to“ co nejdéle vydrželo a co nejlépe vypadalo. Nemáme moc času na stínování očí a nanášení několika vrstev líčidel. Chceme být upravené max. za 10 minut. Jak to vyřešit?

Na tyto i jiné otázky vám odpovíme na praktickém workshopu o líčení. Domluvte se s kamarádkou, sestrou nebo maminkou a přijďte si poslechnout tipy a triky zkušených vizážistek. Dozvíte se např. jaký typ pleti máte právě vy, co byste na svém obličeji měla vyzdvihnout a co naopak potlačit. Co je tím nej nej základem při denním líčení. Vizážistky každou z vás osobně nalíčí a vše vám podrobně vysvětlí. Pokud budete chtít, přítomný fotograf vaši proměnu zdokumentuje.

Během akce vás pohostíme domácími zákusky od našeho cukráře. Vypijete si v klidu kávu nebo čaj. Zapálíme si svíčky, uděláme si vánoční pohodu. Poznamenejte si do diáře termín 15. 11. sobota od 14 do 17 hodin. Sejdeme se na Žižkově v Lupáčově ulici č. 17.

Přesvědčte se, že za pouhých pár hodin se pod odborným vedením můžete změnit k nepoznání. Navíc si odpočinete a uděláte něco jen a jen pro sebe, říká Ivana Holubcová, majitelka agentury Living Party.

Foto zaslala I.Holubcová, děkujeme.

Více informací o workshopu s názvem „Women Beauty“ s Living Party najdete na:

Women Beauty aneb krásná za 10 minut

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka