WellNews - Novinky Relax centra Kolštejn

Pokud hledáte místo, kam jet relaxovat na poslední srpnové dny, je tu pro vás Relax centrum Kolštejn v Branné, které přináší na konec léta zvýhodněné víkendové pobyty. V srpnovém newsletteru najdete také informace o Sauna Herbal Cupu 2015 a spoustu dalších zajímavostí.

Do konce letních prázdnin stále zbývá 14 dní a i vy stále můžete zažít neopakovatelnou atmosféru wellness pobytů v Relax centru Kolštejn. Na poslední dva srpnové víkendy stále nabízí volné pokoje, proto neváhejte s rezervací. LAST MOMENT cenově zvýhodněné víkendové pobyty v srpnu jsou ideálním zakončením tohoto léta.

Okolí Branné je také vhodné pro turistiku, o jeho krásách byl natočen jeden díl pořadu ČT Toulavá kamera: http://www.ceskatelevize.cz/porady/1126666764-toulava-kamera/video/. Hlavními tématy reportáže jsou krásy Branné, naučná stezka pod Ptačí planinou, historie pivovarnictví a lanový park.

Sauna Herbal Cup 2015

Poslední listopadový víkend roku 2015 se na Kolštejně uskuteční druhý ročník mezinárodního setkání saunérů Sauna Herbal Cup 2015, takže si tento termín nezapomeňte rezervovat ve svých diářích. Stejně jako při minulém ročníku budete mít možnost potkat skvělé saunéry z celé Evropy a prožít krásné chvíle při relaxaci.

Ke stažení
Celý newsletter (.pdf) 1,17 MB

WellNews - Novinky Relax centra KolštejnWellNews - Novinky Relax centra KolštejnWellNews - Novinky Relax centra Kolštejn

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka