WellNews - Novinky Relax centra Kolštejn

Květnové počasí i aktivity v Jeseníkách připomínají začátek letní sezóny, přicházejí rezervace na letní pobyty a Relax centrum Kolštejn opět přichází s novinkami, které zpříjemní Vaši návštěvu v Branné.

Ubytovaní hosté a návštěvníci Branné uvítají především nový turistický čtyřkilometrový okruh, který začíná na náměstíčku v Branné. Zastavení v Branné Vám okoření nejen pestré speciální nabídky regionálních pochoutek v naši restauraci, ale také nové světlé desetistupňové pivo Minipivovaru Kolštejn.

Podoba saunových ceremoniálů se dopracovala ke skutečnému zážitku, při kterých saunér pracuje s UV světlem, mlhou, světelnými efekty a dechberoucími esencemi - připravujeme se na mistrovství v saunových ceremoniálech v Polsku. Beauty salon nabídne od června dva nové kosmetické balíčky a začínáme pracovat na organizaci slavností Minipivovaru Kolštejn, které proběhnou na náměstíčku v Branné v sobotu 5. července.

Již 30. 5. končí soutěž o nejlepší hotel České republiky – Czech Hotel Awards 2014. Děkujeme za Váš hlas v internetovém HLASOVÁNÍ ZDE.

Ke stažení
WellNews - Novinky Relax centra Kolštejn (.pdf) 1,90 MB

WellNews - Novinky Relax centra KolštejnWellNews - Novinky Relax centra KolštejnWellNews - Novinky Relax centra Kolštejn

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka