WellnessNoviny.cz na WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2011

Již tradičně se náš on-line magazín představí společně s portálem RomantickePobyty.cz na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA, který proběhne 18. až 19. 2. 2011 v O2 areně. Přijďte se na nás podívat již tento pátek a sobotu!

Veletrh bude jako vždy zaměřen na trendy v kosmetických oborech, zkrášlování, modelaci obličeje i  postavy. Vystavovatelé představí okolo 350 značek, většina z nich se stálým předváděcím programem na stáncích a dlouhou řadou novinek ze všech kosmetických oborů: nové metody péče o pleť, nové metody v nehtové modeláži, zdobení nehtů, péči o nohy, zahušťování či prodlužování vlasů, tetování, permanentním make-upu či např. opalování, formování obličeje i postavy za použití přístrojů, obličejových výplní i plastické chirurgie. Žhavé novinky v líčení, účesech i módě vznikající pod rukama našich i zahraničním mistrů slavných jmen budou k vidění po celý den na hlavním podiu.

 

Mezi naše partnery na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA patří:


WellnessNoviny.cz na WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2011 WellnessNoviny.cz na WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2011 WellnessNoviny.cz na WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2011

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka