WellnessNoviny.cz na veletrhu World of Beauty & Spa Podzim 2012

7. - 8. 9. 2012

Zveme vás na již 14. ročník tradičního mezinárodního veletrhu kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu, který proběhne 7. – 8. září v letňanském PVA Expo Praha. Nebude zde chybět ani expozice on-line magazínu WellnessNoviny.cz. Přijďte se na nás podívat!

Mezinárodní veletrh kosmetiky WORLD OF BEAUTY & SPA se stal bezesporu nejprestižnější veletržní událostí  oborů zaměřených na krásu těla i duše. Účast na něm je výzvou pro všechny, kteří chtějí vidět ale i třeba na vlastní kůži zkusit novinky ze světa i z tuzemska. Pomohou jim v tom známé tváře - naši nejlepší vizážisté, kadeřníci, školené kosmetičky, pedikéři, módní návrháři, odborníci nabízející přístroje a na formování postavy, fyzioterapeuté, maséři, odborníci na relaxaci a alternativní metody diagnostiky a preventivní péče.

 

RELAXACE, REGENERACE, ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL
Prevence zdraví těla i ducha je oborem, kdy by každý pro sebe měl něco udělat. Již zdaleka jsme překročili omezení na „zdravé“ potraviny či výživové doplňky“, pyramida nadstavby je vytvořena spojením  našeho myšlení se smysly, pocity a náladami, které můžeme příznivě ovlivňovat, a zpětně přes ně ovlivňovat svoji celkovou duševní a tělesnou harmonii a rovnováhu. Vystavovatelé připravili škálu nabídek a poradenství v oblasti relaxačních, regeneračních či detoxikačních masáží, aromaterapie, používání éterických olejů a dalších čistě přírodních prostředků, stejně tak např. sestavování jídelníčku pro jednotlivé typy, cvičení při problémech s pohybovým aparátem, plavání a vodní aktivity, zdravé opalování.

 

Na veletrhu se můžete těšit také na naši expozici. Našimi vybranými partnery na World of Beauty & Spa Podzim 2012 jsou:
EQUITANA Hotel Resort, www.equitana.cz
Hotel KOMORNÍ HŮRKA, www.komornihurka.eu
Relax centrum Kolštejn, www.relaxkolstejn.cz
MIURA art & design hotel, www.miura.cz
EXPRESKA – 30 minutový kruhový trénink pro ženy, www.expreska.cz
ALPENHOF Hotel, www.alpenhofhotel.eu
Rezidence Ambra, www.hotel-ambra.cz
Lázně Luhačovice, www.lazneluhacovice.cz
Hotel Prestige, www.hotel-prestige.cz
Kongres & Golf hotel Darovanský dvůr Resort, www.darovanskydvur.cz
Wellness hotel Frymburk, www.hotelfrymburk.cz

 

Těšíme se na viděnou v naší expozici!

 

Fotografie: archiv World of Beauty & Spa a firmy RAIN.cz

WellnessNoviny.cz na veletrhu World of Beauty & Spa Podzim 2012WellnessNoviny.cz na veletrhu World of Beauty & Spa Podzim 2012WellnessNoviny.cz na veletrhu World of Beauty & Spa Podzim 2012WellnessNoviny.cz na veletrhu World of Beauty & Spa Podzim 2012WellnessNoviny.cz na veletrhu World of Beauty & Spa Podzim 2012

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka