WellnessNoviny.cz na veletrhu World of Beauty & Spa JARO 2013

1. - 2. 3. 2013

Zveme vás na již 15. ročník tradičního mezinárodního veletrhu kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu, který proběhne 1. – 2. března 2013 v letňanském PVA Expo Praha. Nebude zde chybět ani expozice on-line magazínu WellnessNoviny.cz. Přijďte se na nás podívat!

Mezinárodní veletrh kosmetiky WORLD OF BEAUTY & SPA se stal bezesporu nejprestižnější veletržní událostí  oborů zaměřených na krásu těla i duše. Účast na něm je výzvou pro všechny, kteří chtějí vidět ale i třeba na vlastní kůži zkusit novinky ze světa i z tuzemska. Pomohou jim v tom známé tváře - naši nejlepší vizážisté, kadeřníci, školené kosmetičky, pedikéři, módní návrháři, odborníci nabízející přístroje a na formování postavy, fyzioterapeuté, maséři, odborníci na relaxaci a alternativní metody diagnostiky a preventivní péče.

RELAXACE, REGENERACE, ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL
Mnozí z Vás jsou  pravidelnými návštěvníky veletrhu – ty jistě veletrh i program mile překvapí. Ti, co veletrh navštíví poprvé, najdou dostatek zajímavostí a zážitků pro to, aby se stali pravidelnými návštěvníky vystavovatelů i účastníků programu. Vystavovatelé vám nabídnou ukázky, poučení i možnost vyzkoušet si „na vlastní kůži“ jejich produkty, které mohou možná i ovlivnit nový směr vašeho životního stylu do budoucna.

 

Na veletrhu se můžete těšit také na naši expozici. Našimi vybranými partnery na World of Beauty & Spa Jaro 2013 jsou:

Hotel KOMORNÍ HŮRKA, www.komornihurka.eu
Relax centrum Kolštejn, www.relaxkolstejn.cz
MIURA art & design hotel, www.miura.cz

ALPENHOF Hotel, www.alpenhofhotel.eu
Rezidence Ambra, www.hotel-ambra.cz
Hotel SPORT Zruč, www.hotelsportzruc.cz
Kongres & Golf hotel Darovanský dvůr Resort, www.darovanskydvur.cz
Wellness hotel Frymburk, www.hotelfrymburk.cz

 

Těšíme se na viděnou v naší expozici!

 

Fotografie: archiv World of Beauty & Spa a firmy RAIN.cz

WellnessNoviny.cz na veletrhu World of Beauty & Spa JARO 2013WellnessNoviny.cz na veletrhu World of Beauty & Spa JARO 2013WellnessNoviny.cz na veletrhu World of Beauty & Spa JARO 2013WellnessNoviny.cz na veletrhu World of Beauty & Spa JARO 2013

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka