WellnessNoviny.cz na veletrhu HOLIDAY WORLD 2012

Již 21. ročník prestižního veletrhu HOLIDAY WORLD proběhl ve dnech 9. - 12.2.2012 v Praze. Tradičně se konal na výstavišti v Holešovicích za doprovodu veletrhů TOP GASTRO a GOLF SHOW.

Cílem spojení jednotlivých veletrhů je předvést vzájemné souvislosti mezi světy cestování, golfu a stravování a představit je v co nejširší paletě odborníkům i laikům.

Každoročně se stává veletrh místem setkávání odborníků v oboru, představuje jeho trendy a aktuální přehlídku služeb a nabídek pro veřejnost. Více než 700 vystavovatelů přilákalo letos téměř 33 000 návštěvníků. Na veletrhu bylo zastoupeno 47 zemí vystavujících na ploše 20 000 m2 brutto, partnerskou zemí se stala Dominikánská republika. Součástí veletrhu byl také bohatý doprovodný program v podobě workshopů, přednášek a seminářů či firemních prezentací.

Již tradičně se veletrhu zúčastnilo také studio RAIN.cz se svými portály. V rámci naší expozice jsme propagovali partnery portálů FiremniAkce.cz, WellnessNoviny.cz, RomantickePobyty.cz a Borovice.cz, takže zde návštěvníci našli množství tipů na dětské tábory, prodloužené wellness víkendy, tipy na výlety, prostory pro pořádání kongresů a konferencí, informace o netradičních sudových saunách a mnoho dalšího.

Tímto děkujeme všem odborníkům a obchodním partnerům, kteří navštívili naši expozici. Dále děkujeme našim partnerským hotelům, zařízením a agenturám:

 

Těšíme se na viděnou příští rok na veletrhu HOLIDAY WORLD v termínu 7. - 10. 2. 2013 opět na Výstavišti v Holešovicích.

WellnessNoviny.cz na veletrhu HOLIDAY WORLD 2012WellnessNoviny.cz na veletrhu HOLIDAY WORLD 2012WellnessNoviny.cz na veletrhu HOLIDAY WORLD 2012WellnessNoviny.cz na veletrhu HOLIDAY WORLD 2012WellnessNoviny.cz na veletrhu HOLIDAY WORLD 2012WellnessNoviny.cz na veletrhu HOLIDAY WORLD 2012

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka