WellnessNoviny.cz a finské koty na veletrhu ForGarden 2014

Online magazín WellnessNoviny.cz, mediální partner veletrhu ForGarden, se věnuje celé široké oblasti wellness. Wellnessnoviny.cz jsou vydávány ve spolupráci s Českou asociací wellness a na našich internetových stránkách se tak dočtete o veškerých možnostech, které nabízí aktivní i pasivní pojetí wellness. Pokud tedy zrovna nedáte přednost relaxaci na zahradě - jedné z nejoblíbenějších forem odpočinku.

Veletrh ForGarden je jediný odborný veletrh v Čechách zaměřený na zahradu jako celek. Veletrh je zaměřen na průřez všemi zahradními obory (projekty, realizace a údržba zahrad, jejich vybavení, zahradní nábytek, technika, závlahy, osvětlení, krby, drobné stavby, dekorace a další) a zastoupení svazů a společností sdružující odborníky v těchto oborech. Návštěvníky letošního ročníku ForGarden 2014, který se uskuteční 20. – 23. března 2014, čeká odborný doprovodný program (přednášky, poradenství) a představení novinek a trendů pro nadcházející sezónu.

Veletrh ForGarden představíme i na blížící se akci SaunaFest, který představuje všem milovníkům saunování u nás zatím neobvyklé ale o to více populární zážitkové saunování a saunové ceremoniály. Jedná se vlastně o divadlo v sauně, které může být doplněno relaxační hudbou či vonnými esencemi. Na SaunaFestu potkáte ty nejlepší saunéry z České republiky i z dalších 9 zemí. Vyzkoušejte jedinečný a neopakovatelný wellness zážitek na vlastní kůži. SaunaFest se koná ve dnech 14.-16. března v Cedrus Spa u Kunětické hory u Pardubic. Pro více informací navštivte stránky www.saunafest.cz.

V naší expozici na veletrhu ForGarden uvidíte i netradiční finskou kotu. Finská kota je grilovací domek v tradičním severském stylu, kterou si jistě velmi rychle oblíbíte. Nabízí totiž suché, teplé a útulné místo pro grilování v kterémkoli počasí. Už nikdy Vám déšť nepřekazí dlouho plánované posezení s přáteli či rodinou! Navíc díky stěnám z masivní severské borovice můžete grilovat i když za okny zrovna padá sníh. Pokud máte teplo opravdu rádi, zaručeně vás zaujme saunovací kota, díky které si můžete užít wellness přímo na své zahradě. Finskekoty.cz nabízí několik různých typů kot, takže si zaručeně vyberete i vy tu pravou pro svou zahradu. Přijďte se podívat a posadit se do koty na stánek online magazínu wellnessnoviny.cz.

Foto: archiv pořadatele

WellnessNoviny.cz a finské koty na veletrhu ForGarden 2014WellnessNoviny.cz a finské koty na veletrhu ForGarden 2014WellnessNoviny.cz a finské koty na veletrhu ForGarden 2014WellnessNoviny.cz a finské koty na veletrhu ForGarden 2014WellnessNoviny.cz a finské koty na veletrhu ForGarden 2014

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka