WellnessNoviny.cz slaví první narozeniny

Přesně před rokem jste mohli poprvé zalistovat internetovými stránkami Wellness novin. Získat informace o wellness lokacích, objevit nové procedury, dozvědět se o zajímavých wellness akcích. Portál WellnessNoviny se stal důležitým informačním zdrojem v oblasti wellness a zdravého životního stylu. Redakce přináší autorské články o nejrůznějších službách a zajímavých místech, ráda se saunuje, sportuje a mlsá BIO výrobky.

Po roce již máme řadu zkušeností, partnerů a mediálních spoluprací. Zaujímáme pevné místo mezi oborovými informačními zdroji. Vydejte se tedy s námi poznat co nejvíce zajímá naše čtenáře a co jsme za ten rok prožili zajímavého.

Co nejvíce zajímá návštěvníky Wellness novin? Mezi nejčtenější patří články o saunových světech, zajímavých procedurách a doporučení wellness hotelů. Nejnavštěvovanější je rubrika wellness akce, také wellness centra a hotely. Úplně nejčtenější článek je téma saunové ceremoniály, dále pak redakční zpráva o návštěvě největšího saunového a vodního světa v německém Erdingu. Třetí místo pak zaujímá článek o koupání bez plavek. Oblíbené a sledované jsou soutěže.

Portál WellnessNoviny.cz se stal mediálním partnerem řady akcí. Prague international maraton, wellness konference, akce pořádané Českým svazem aerobiku jako je FISAF European Fitness Championship, CAPRO team show...   Účastníme se oborových veletrhů jako je Wellness Balnea, For Wellness & Fitness nebo World of Beauty & Spa. Náš tým přednáší na konferencích a akcích, například zakladatel portálu Pavel Hofrichter měl úspěšnou přednášku o saunových ceremoniálech na konferenci ABAS v listopadu 2009. Podíleli jsme se na produkci a realizaci akce AQUA UNITED 2010 ke Světovému dni vody. Akce probíhala v aquaparcích, bazénech a wellness hotelech po celé ČR.

Navázali jsme spolupráci s odbornými asociacemi a sdruženími jako je Asociace bazénů a saun ČR, Unie kosmetiček, Asociace pracovníků v regeneraci, VŠTVS Palestra. WellnessNoviny.cz vychází ve spolupráci s Českou asociací wellness. Mediální partneři jsou časopis Bazén & Sauna, Naturista.cz, Salóny Krásy.

WellnessNoviny.cz najdete i na Facebooku, můžete se stát fanouškem naší stránky a být tak vždy nejrychleji informován o aktuálním dění. K narozeninám přejeme portálu mnoho pěkných článků a spoustu spokojených čtenářů a našim čtenářům - aby vždy našli ten správný wellness.

 

Pavel Hofrichter

 

WellnessNoviny.cz slaví první narozeninyWellnessNoviny.cz slaví první narozeninyWellnessNoviny.cz slaví první narozeninyWellnessNoviny.cz slaví první narozeninyWellnessNoviny.cz slaví první narozeninyWellnessNoviny.cz slaví první narozeniny

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka