Wellness v Plaveckém areálu Jedenáctka VS

Na pražském Chodově se 23. 6. 2014 otevřel nový Plavecký areál Jedenáctka VS, kde naleznete plavecký bazén 25m, víceúčelový bazén s divokou řekou, vířivkou, chrliči vody a perlivými lůžky, a také příjemné rodinné wellness.

Součástí wellness jsou 2 sauny – finská a aroma sauna a také parní lázeň. Útulná odpočívárna nabízí místo k odpočinku na lehátkách, které jsou částečně odděleny k zajištění většího soukromí klientů a ničím nerušeného odpočinku. Je zde možné také využít část k posezení. Na recepci wellness si klienti mohou zakoupit občerstvení, přečíst si denně čerstvé noviny a nebo si pouze popovídat. V listopadu dochází k částečné proměně interiéru, která změní atmosféru dlaždičkovaných místností na útulnější prostředí. Provozovatel areálu společnost AquaSport Club má za cíl vybudovat zde místo odpočinku i pro náročnější klienty wellness.

Saunové ceremoniály se stávají hitem saunování, a proto i ve wellness Plaveckého areálu Jedenáctka VS budou tyto ceremoniály nabízeny. 3x v týdnu se klienti mohou těšit na Solný peeling, Ledový peeling, Esence na přání a Meditační ceremoniál. Tyto ceremoniály budou provádět vyškolení saunéři a nabídnou klientům něco víc, než pouze klasické saunování. Na stránkách www.aquasportclub.cz v části wellness najdou klienti rozpis saunových ceremoniálů a budou se moci rozhodnout, zda se ceremoniálu zúčastní či ne. Vždy bude k dispozici druhá sauna, ve které ceremoniál probíhat nebude. Každý klient si může vybrat, co mu více vyhovuje.

Co ve wellness Plaveckého areálu Jedenáctka VS najdete:

  • Finskou saunu – teplota 95°C, kapacita max. 16 sedících osob
  • Aroma saunu – teplota 65°C, kapacita max. 13 sedících osob
  • Ledovou studnu, ochlazovací bazének a vědro – teplota bazénku 10°C, kapacita 1-2 osoby
  • Parní lázeň – teplota 45°C, kapacita 18 osob
  • Odpočívárnu – 8 lehátek, 4 sedací lehátka, 2 stoly s křesílky

 

Ceny od 180 Kč za 120min + 20min na převlečení (vstup do 15 hod), 250 Kč od 15 hod pro dospělou osobu. Senioři, studenti i děti mají nižší vstupné, již od 150 Kč na 120min + 20min na převlečení.

Otevírací doba wellness je každý den 10.00 - 21.00 hodin.

Ke službě wellness je potřeba vždy použít prostěradlo, může být i vlastní nebo je možné si prostěradlo půjčit za 40 Kč.

Wellness v Plaveckém areálu Jedenáctka VSWellness v Plaveckém areálu Jedenáctka VSWellness v Plaveckém areálu Jedenáctka VSWellness v Plaveckém areálu Jedenáctka VS

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka