Wellness v Beskydech

HOTEL LANTERNA **** se nachází v malebném údolí Velkých Karlovic v chráněné krajinné oblasti Beskyd. Vyzkoušeli jsme valašskou pohostinnost v kombinaci s nejmodernějšími hotelovými trendy a výborné wellness centrum.

Služební cesta, služební Fabie bez klimatizace, venkovní teplota kolem 20 C. K tomu všemu dálnice D1, cestou jednání s partnery a v cíli tachometr ukazuje ujetou vzdálenost 550 km. Po malém bloudění ve Velkých Karlovicích přijíždím na parkoviště k hotelu Lanterna. Patřičně unaven z celodenního cestování a z „pohodlí“ vozu vstupuji do recepce hotelu. Jako nekuřák vítám, že hotel je nekuřácký, ale hlavně vnímám příjemnou vůni, která se line recepční halou. K příjemné vůni, příjemná recepční a bez chybičky provedený check-in. Skleněná stěna v recepční hale umožňuje průhled do hotelového relaxačního bazénu a je rozhodnuto. Z dalšího programu vypouštím večeři a raději využiji služeb wellness centra, které hotel nabízí. Při příchodu na pokoj, který je provoněn úžasnou vůní, nacházím vše potřebné pro návštěvu wellness. Nelituji, pěkný interiér, hudba, vůně, hra světel to vše umocňuje zážitek z návštěvy wellness. Přes relaxační bazén, whirlpool se slanou vodou, bylinnou páru, finskou saunu jsem si prošel vše, co hotel v této oblasti nabízí. Pobyt v relaxační místnosti s výhledem na Beskydy musí být za denní světla úžasný. Přesto i večerní atmosféra, kdy se ve skle odráželo světlo svíček, byla natolik úžasná, že jsem si musel objednat šampíčko. Chyběla do něj pouze červená jahoda, která by byla pouze závěrečnou třešničkou na dortu. Po náročném dni, byl večer opravdu o pohodě, relaxaci, příjemném pocitu a zážitku. Stejný pocit pokračoval i druhý den u bohaté bufetové snídaně, tentokráte již s výhledem na prosluněné a zelené Beskydy. Škoda, že pracovní povinnosti v Ostravě, nebylo možné odložit. Raději bych šlapal po kopcích na horském kole s vidinou opětovného večerního relaxu ve wellnessu, doplněného o masáž a tentokráte již jahodu v sektu. Přesto, že můj pobyt v hotelu trval pouze 12 hodin, odjížděl jsem maximálně spokojen. Na první pohled je vidět úsilí managementu hotelu o to, aby host se cítil opravdu spokojen a rád se vrátil. Wellness je pro ně filozofií, velmi dobře si uvědomují co host, který přijíždí za službami wellness očekává a vyžaduje. Super, rád se vrátím v pohodlnějším autě a s kolem na střeše.

Jaroslav Fischer

člen představenstva ČAW

Wellness v BeskydechWellness v BeskydechWellness v BeskydechWellness v BeskydechWellness v BeskydechWellness v Beskydech

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka