Wellness odpoledne V Tůních

Slavnostní otevření nového wellness salónu v prostorách 4hvězdičkového hotelu 1.Republic se uskutečnilo ve čtvrtek 27. května. Wellness salón je rozložen pouze na 200 m2 a nabízí vedle individuální péče o tělo také novinku - koncept SmartFit - unikátní místo pouze pro ženy s kruhovým tréninkem. Pro všechny - hotelové hosty i veřejnost je připravena pestrá nabídka masáží a kosmetických služeb. Salón naleznete v Praze 2, v ulici V Tůních 8 .

Wellness odpoledne je zajímavým setkáním členů a příznivců České asociací wellness. Jednalo již o čtvrté takové setkání. V Tůních popřál hodně zdaru tomuto salónu Dr. Jan Hejma, prezident ČAW. Účastníky před ním přivítal Jan Bejdák, který vedle svých mnoha pracovních aktivit a nyní i provozování wellness salónu, je také členem představenstva ČAW.

Odpoledne zahrnovalo seznámení návštěvníků s prostory wellness salónu, vysvětlení principů koncepce SmartFit, rozhovory a neformální diskuse. Připraveno bylo i občerstvení a možnost vyzkoušet jedntlivé služby.

 

Koncept SmartFit je originální a nejoblíbenější forma dámského fitness na světě, která doslova zaplavuje západní svět. Koncept SmartFit tak, jak ho poznáváte právě vy, se inspiroval koncepty, které celosvětově výborně fungují. Koncept SmartFit je zadaptovaný na střední a východní Evropu.

Koncept SmartFit se skládá z několika částí:

SmartFit kruhový trénink – pilíř SmartFit konceptu. Používá speciální hydraulické trenažéry a odpružené desky zn. 4Health adaptované pro každou ženu, na věku ani fyzické kondici nezáleží. Jedná se o bezpečný program, který garantuje komplexní trénink bez rizika zranění a svalové bolesti. Uprostřed kruhu je inteligentní světelný sloup, který automaticky signalizuje výměnu stanovišť po 30 vteřinách.

T – BOW - nepřekonatelná univerzální cvičební pomůcka. Tvar T – BOW je navržený podle zakřivení lidského těla. Díky tomuto tvaru přináší různé možnosti a druhy cvičení. T – BOW má nekonečně mnoho variant nastavení ‐ podélně, napříč, jako houpačka či pevná opora a další. T – BOW přináší novou motivaci ke cvičení. Je možné ho využít při skupinových lekcích T – BOW aerobicu, T – BOW pilates, T – BOW yogy pod vedením instruktora nebo při individuálním tréninku s trenérem. T – BOW je použitelný na obou stranách, má protiskluznou podložku a co je důležité, vyžaduje malý úložný prostor a je velmi lehký.

DanceFit je druh tance, který vychází z latinsko - amerických tanců. Během lekce DanceFitu se členky nádherně uvolní, protáhnou, psychicky zrelaxují a ,,rozevlají“. V lekci DanceFitu zažijete legraci, radost a při tom všem odbouráváte tuky a to celkem výrazně. DanceFit si zamilují ve vašem klubu všechny vaše klientky, to vám garantujeme.

K2HIKING Indoor Walking Program – hit dneška, nástupce spinningu. Na přání investora do konceptu SmartFit zařadíme i tento program, je však třeba počítat s potřebou většího prostoru cca o 35m2. K2HIKING program je aktivita, kterou vykonává skupina lidí, pod vedením instruktora, za doprovodu hudby, na speciálních Indoor Walking trenažérech uvnitř místnosti. Kompletní informace naleznete na www.k2hiking.cz.

Ke všem výše uvedeným aktivitám zajišťujeme proškolení instruktorů!

Zdánlivě nedosažitelné cíle dokáže koncept SmartFit proměnit ve skutečnost. Jednoduché pohyby, kvalifikovaní instruktoři, skvělá hudba a výborná atmosféra.

To je SmartFit.

Zahájení wellness odpoledne  wellness salon V TůníchWellness odpoledne V TůníchWellness odpoledne V TůníchJan Hejma, Pavel Hofrichter a Jan Bejdák - Česká asociace wellnessWellness odpoledne V TůníchWellness odpoledne V Tůníchwellness pro ženy

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka