Wellness noviny se tradičně zúčastní veletrhu Regiontour

Kdo nebude třetí lednový víkend na horách nebo jiném výletě a naopak by se chtěl dozvědět, kam může ve volném čase vyrazit a co se chystá v cestovním ruchu napříč všemi regiony celou Českou republikou, má jedinečnou možnost se vše dozvědět na jednom místě na Výstavišti v Brně.

Veletrh Regiontour je akcí s mezinárodní účastí a prezentuje turistické možnosti v regionech. Je nosným projektem na podporu domácího cestovního ruchu a incomingu v České republice. Účastní se jej klíčové subjekty z cestovního ruchu celé republiky a jednotlivých regionů. Pro návštěvníky bude otevřen od 15. do 18. ledna.

Stánek společnosti Rain najdete pod číslem P032 a dozvíte se v něm, že naše portály, které se pod názvem Rain ukrývají, zviditelní Vaše nabídky u té správné cílové skupiny, zprostředkují služby v oblasti produkce, marketingu, PR, networkingu a propojí Vás se zajímavými lidmi.
Těšíme se na Vás!

Stánek společnosti Wellnessnoviny najdete pod číslem P032 a dozvíte se v něm, že všechny portály, které se ukrývají pod názvem Rain.cz, zviditelní vaše nabídky u té správné cílové skupiny, zprostředkují služby v oblasti produkce, marketingu, PR, networkingu a propojí vás se zajímavými lidmi.

Na našem stánku se představí například Darovanský dvůr, Alpenhof hotelTEPVOS bazén Ústí nad Orlicí, Coody outdoorČeské táboryChata JizeraRekreační areál U mlýnaZRGamesEkopobytRekreační středisko Míreč nebo Penzion Vysočina.

Těšíme se na Vás!

Regiontour prezentuje turistické možnosti v regionechVeletrh bude otevřen od 15. do 18. lednaWellness noviny se tradičně zúčastní veletrhu RegiontourWellness noviny se tradičně zúčastní veletrhu Regiontour

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka