Wellness Noviny najdete na Wellness Balnee

6. mezinárodní veletrh wellness, rehabilitace a lázeňství začal dnes na pražském Výstavišti (Praha 7) a potrvá až do 16.10.2010. Mezi vystavovateli nemohou chybět WELLNESS NOVINY a tak se zastavte u nás vybrat si třeba nějaký zajímavý pobyt ve wellness hotelech v ĆR. Představujeme i solné sauny. Nedaleko má svůj stánek Česká asociace wellness a ta připravila také na pátek odborný doprovodný program.

Letošní ročník přináší opět něco nového. Tentokrát je to především rozšířená nabídka služeb v oblasti odpočinkových a relaxačních dovolených. V této oblasti mají největší zastoupení společnosti z oblasti lázeňství a wellness pobytů. Zároveň se návštěvníkům prezentují velké společnosti nabízející vybavení pro wellness centra, výrobci z oboru rehabilitačních přístrojů či estetické medicíny. Zájemci o vlastní wellness zónu si navíc budou moci prohlédnout vířivé vany, sauny, bazény, wellness doplňky a rehabilitační produkty

Na své si zde přijdou i fanoušci aktivního odpočinku a zdravého způsobu života. Souběžně probíhající největší výstava Fitness v České republice - Fitness Expo, totiž návštěvníkům nabízí vše z oblasti fitness, sportovního oblečení a sportovní výživy. Každý může být potěšen kvalitním doprovodným programem, ve kterém se představí mnohé české celebrity a sportovní hvězdy. Souběh veletrhů je provázen zajímavými přednáškami, ukázkami masáží a různými typy cvičení.

V rámci doprovodného programu se mohou návštěvníci těšit na přednášky Vysoké školy tělesné výchovy a sportu PALESTRA, na rady ohledně zdravého stravování, fyzioterapie a správného cvičení ve fitness centru, dále na ukázky masáží Dexter Academy, seminář Asociace pracovníků v regeneraci a prezentaci HEAT programu. Chybět nebudou ani přednášky České Asociace Wellness a další přínosný i zábavný program.

Termín a místo konání

14.- 16.10. 2010
Výstaviště Praha - Holešovice

Otevřeno

14.10. čtvrtek

10.00 - 18.00

15.10. pátek

10.00 - 18.00

16.10. sobota

10.00 - 18.00

 

VSTUPNÉ

 

Plné vstupné
150 Kč
Happy hour - od 14 hod
120 Kč
Děti do 15-ti let
20 Kč
Wellness Noviny najdete na Wellness BalneeWellness Noviny najdete na Wellness BalneeWellness Noviny najdete na Wellness BalneeWellness Noviny najdete na Wellness BalneeWellness Noviny najdete na Wellness Balnee

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka