Wellness Kuřim velký zájem návštěvníků nezaskočil

Nové wellness centrum otevřelo své brány návštěvníkům 10. října 2010. Za první tři měsíce provozu přivítali ve Wellness Kuřim téměř 50 000 návštěvníků. U příležitosti veletrhu cestovního ruchu REGIONTOUR 2011 v Brně se uskutečnila i tisková konference. Zajímavé zkušenosti z prvních měsíců provozu představili provozovatelé centra.

Tisková zpráva – Kuřim, 14. ledna 2011

Po více než rok trvající přestavbě třicet let starého bazénu v Kuřimi na jeden z největších sportovně relaxačních areálů na jižní Moravě se konečně dočkali všichni milovníci vody, sportu a relaxace. Brány Wellness Kuřim jsou od 10. října 2010 do široka otevřeny nejen pro obyvatele měst Kuřim, Tišnov, Blansko a přilehlých obcí, ale aquapark s bazény, vodními atrakcemi, špičkově vybaveným fitness centrem, zázemím pro mnohé regenerační a relaxační procedury, restaurací apod. láká i Brňany, odkud je dostupný městskou hromadnou dopravou.

„Za prvního čtvrt roku činila průměrná denní návštěvnost areálu přes 500 platících osob. Velmi dobře jsou vybrané bazény aquaparku využity organizacemi i ve všední dny dopoledne. Vše tak běží dle našich předpokladů, na zájem ze strany návštěvníků jsme byli dobře připravení. Za těchto podmínek je možné kalkulovat s roční návštěvností kolem 180 000 návštěvníků a vyrovnaným hospodařením,“ sdělil Jan Sojka, manažer wellness centra.

„Nově jsme zavedli 60 minutové pásmo pro návštěvníky aquaparku nebo zavedli zvýhodněnou sazbu na večerní koupání. Radost nám dělá i fitness a relax centrum, které si, díky osobnímu přístupu a špičkovému vybavení, získalo řadu příznivců. Můžeme se pochlubit již pěti stovkami abonentů. Rychle se zaplnily lekce kolektivního cvičení – zejména o zumbu, power yogu, Tai-Ji, K2-hiking nebo X-Cycling je obrovský zájem a lekce je nutné předem rezervovat. Úspěch slaví také naše dárkové poukazy za zajímavé ceny, kde kombinujeme služby napříč nabídkou celého wellness centra. Předpokládám, že bude před svátkem sv. Valentýna zvýšený zájem o balíčky s neopakovatelnou pivní koupelí nebo romantickou večeří v naší restauraci,“ uzavírá své hodnocení prvních tří měsíců provozu manažer Wellness Kuřim.

Wellness Kuřim velký zájem návštěvníků nezaskočilWellness Kuřim velký zájem návštěvníků nezaskočilWellness Kuřim velký zájem návštěvníků nezaskočilWellness Kuřim velký zájem návštěvníků nezaskočil

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka