Wellness hotel v poušti

Před koncem roku 2009 byl na 100 hektarech pouštní oázy v Emirátu Ras Al Khaimah otevřen wellness hotel. Jedná se o první pouštní hotel sítě Banyan Tree.

Skládá se ze 101 vil s vlastními bazény, které jsou postaveny v orientálním stylu a využívají prvky nomádské architektury. Všechny mají výhled do pouště a bazény situované do zahrady plné zeleně.
Pro procedury je vyhrazeno deset pavilonů, nechybí hydroterapie, parní lázně nebo hammam. Péči poskytují terapeuti vyškolení v Banyan Tree Academy v thajském Phuketu. Hotel má kapacitu 120 osob a k dispozici jsou 2 konferenční sály.

V bezprostřední blízkosti je také šedesátihektarový přírodní park, ve kterém žijí chráněné druhy zvířat. Okolí Ras Al Khaimah nabízí množství outdoorových zážitků, sokolnictví, jízdu na velbloudech, či pouštní safari. Zhruba 20 minut od hotelu je k dispozici soukromá pláž a soukromý klub vodních sportů, pro jako, jako je vodní lyžování, jachting, nebo jednoduše k relaxaci u bazénu nebo koktejl baru. Specialitou je plavba na tradiční arabské plachetnici dhaw.

Wellness hotel v poušti

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka