Wellness Hotel Frymburk bude hostit seminář České asociace wellness

Ve dnech 17. a 18. září 2009 se v jihočeském Wellness Hotelu Frymburk uskuteční druhý seminář České asociace wellness. Seminář je určen všem, kteří mají zájem o wellness a outdoor aktivity. Tématem tohoto setkání bude využití outdoorových aktivit jako součást wellness programů.

Návštěvníci se tak mohou seznámit s outdoorovými programy, zasportovat si a užít si zázemí moderního hotelu. „Sport a outdoorové aktivy obecně jsou pro wellness centra velice důležité. Doplňují wellness a spa služby, umožňují aktivní relaxaci," říká Jaroslav Fischer, generální ředitel hotelu. K vidění budou praktické ukázky outdoorových aktivit s proškolením a výkladem zkušeného lektora, jako například jachting, mořský kajaking, čtyřkolky nebo lukostřelba. V rámci semináře se také uskuteční odborné přednášky. „Například Jan Hejma z České asociace wellness bude hovořit o propojení outdooru s wellness a Jana Preislerová z Wellness&Beauty o Priesnitz walkingu," dodává Fischer. Součástí programu bude rovněž prezentace marketingu těchto aktivit a nového studijního oboru Wellness.

 

Ke stažení
Pozvánka na seminář - informace (.pdf) 968,34 kB

Wellness Hotel Frymburk bude hostit seminář České asociace wellnessWellness Hotel Frymburk bude hostit seminář České asociace wellnessWellness Hotel Frymburk bude hostit seminář České asociace wellnessWellness Hotel Frymburk bude hostit seminář České asociace wellness

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka