Wellness Horal zahájil tradici nočního saunování a koupání v termálních bazénech

Poprvé se noční saunování uskutečnilo v sobotu 5. listopadu. „Obvykle máme otevřeno do 22 hodin, návštěvníci ale mohou v  první sobotu v měsíci za zvýhodněné vstupné zůstat až do půlnoci. Připraven pro ně bude i pitný režim a mísy s ovocem k občerstvení. S přítomnými pracovníky také mohou konzultovat zásady správného saunování a každou hodinu se zúčastnit saunovacího ceremoniálu,“ uvedl ředitel Wellness Horal Martin Pařízek.

Saunovací ceremoniály jsou nejžhavější novinkou Wellness Horal. Návštěvníci budou moci vyzkoušet například ceremoniály medové, jogurtové či solné. Sauny navíc příjemně provoní bylinky.

Atmosféru termálních bazénů a saunového světa znásobí intimní osvětlení svíčkami. V prostorách wellness centra jich bude rozmístěna přibližně stovka. „V říjnu jsme se zapojili do celorepublikové akce Den saunování, během které jsme noční koupání a saunování poprvé zkusili nabídnout hostům. Mimořádně příznivý ohlas nás přiměl založit novou tradici. Touto nevšední relaxací v neopakovatelné intimní atmosféře si mohou od nynějška návštěvníci zpestřit vždy první sobotu v měsíci,“ dodal Martin Pařízek.

 

Fotografie archiv resortu Valachy

Wellness Horal zahájil tradici nočního saunování a koupání v termálních bazénechWellness Horal zahájil tradici nočního saunování a koupání v termálních bazénechWellness Horal zahájil tradici nočního saunování a koupání v termálních bazénech

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka