Wellness Horal chystá Silvestrovskou saunovou noc

Chcete prožít Silvestra jinak než obvykle, s koupáním a saunováním za svitu svíček? Netradiční oslavu příchodu nového roku přesně v tomto duchu chystá pro zájemce relaxační centrum Wellness Horal v Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích.

„Saunové noci pořádáme pravidelně vždy každou první sobotu v měsíci a jsou mezi hosty velmi oblíbené. Proto jsme se rozhodli nabídnout lidem tuto možnost mimořádně i v poslední den roku. Kapacita Silvestrovské saunové noci je omezená, nutná je rezervace předem,“ uvedl ředitel Wellness Horal Martin Pařízek. Zájemci si mohou místa zamluvit v recepci Wellness Horal (wellness-recepce@valachy.cz nebo telefonicky na 571 495 570).

Wellness Horal bude 31. prosince otevřeno pro širokou veřejnost pouze do 18 hodin. Poté se jeho prostory uzavřou a budou vyhrazeny už jen pro návštěvníky Silvestrovské saunové noci. Ti si mohou celý večer užívat koupání v termálních bazénech osvětlených svíčkami, relaxaci v saunovém světě a pro ty, kteří si chtějí protáhnout tělo, bude otevřeno i fitness centrum. V saunovém světě, v hlavní Sauně Dome, se návštěvníci mohou těšit každou hodinu na saunové rituály.

Fotografie zaslala Martina Žáčková, PR manažer Resort Valachy Velké Karlovice - děkujeme.

Wellness Horal chystá Silvestrovskou saunovou nocWellness Horal chystá Silvestrovskou saunovou nocWellness Horal chystá Silvestrovskou saunovou noc

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka