WELLNESS DOTEKY aneb DOMÁCÍ MASÁŽE

Vůbec jako první v republice Vám představujeme unikátní projekt, jehož myšlenka je založena na jednom jediném heslu: "Vytváříme svět, kam Vaše starosti nepatří", tentokrát s podtitulem "Zkrášlíme Vaše večery a okořeníme Váš soukromý život". Budete opět cítit pocit partnerského souznění, relaxace, harmonie, něhy.

Termín: 7. - 9. 10. 2011
Cena: 7.620 Kč/pár (partner a partnerka)
Kapacita: 8 osob (4 páry)


Prvenství v České republice - jedinečný produkt v rámci Wellness pobytů v ČR

Během dvou dvouhodinových bloků se Vám (čtyřem párům) bude věnovat přední masér našeho zařízení Jan Koudela. V útulně vybavené místnosti si společně s Janem Koudelou připravíte zázemí pro dva dvouhodinové praktické bloky. Během čtyř hodin se při výkladu a výhradně praktických ukázkách Jana Koudely naučíte základním a nejpříjemnějším hmatům, kterými svým polovičkám můžete zpříjemňovat krásné večery. 

Společný zážitek, příjemné doteky, intimní a příjemná atmosféra prostředí hotelu, profesionalita vystupování a dokonalá empatie našeho předního maséra Jana Koudely

Tematicky budou dvouhodinové bloky zaměřeny na masáž zad, nohou, krku a obličeje

Wellness hotel Kolštejn*** pro Vaši inspiraci a lepší představu o tematickém zaměření tohoto jedinečného pobytu připravil originální 5tidílný seriál se stejným titulem, a sice Wellness doteky aneb Domácí masáže. Na těchto pěti videích se během patnácti minut (5 x 3 minuty) dozvíte, co bude obsahovou a praktickou náplní dvou bloků s Janem Koudelou. 

Během pobytu lze využít také 3 volných vstupů do nejpůsobivějšího wellness centra v České republice "Vitální svět", který se nachází přímo ve wellness hotelu. Vitální svět nabízí 1. wellness čajovnu v České republice, dále bylinkovou saunu, solnou saunu, parní saunu, keltskou saunu, finskou saunu, tepidárium, 3 relaxační zóny, ochlazovací bazén, whirpool, 3 zážitkové sprchy a mnoho kouzelných zákoutí pro maximální pocit klidu a harmonie. 

Pro dokonalou relaxaci nabízí Wellness hotel Kolštejn*** jednu třicetiminutovou proceduru v ceně pobytu dle vlastního výběru! Jistě je z čeho vybírat: masáž lávovými kameny, medová masáž, klasická masáž, anticelulitidní masáž, lymfatická masáž, konopná masáž, klasická masáž, rašelinový obklad, perličková koupel, terapie chodidel, suchá uhličitá koupel. 

Na závěr pobytu od Wellness hotelu Kolštejn*** obdržíte CD s instruktážním videem s praktickými ukázkami hmatů, kterým jste se během Vašeho pobytu u nás naučili. Součástí dárkové kazety je rovněž neformální certifikát jako vzpomínka na jedinečné dny strávené v našem hotelu a jedno dárkové balení aromatického masážního oleje. 

Na tento tematický pobyt (domácí masáže) je vhodné mít volné a pohodlné oblečení.


Souhrn pobytu (platí pro každou osobu):

  • 2x komfortní ubytování wellness hotel*** s polopenzí (snídaně formou bufetu, tříchodové večeře)
  • růže na pokoji
  • sladké překvapení pro Vás a Vaší polovičku
  • 3x vstup do wellness zařízení "Vitální svět" během pobytu,
  • 1x páteční posezení v hotelové restauraci při živé hudbě k tanci i poslechu, welcome drink zdarma
  • 2x 2 hodiny kurzu s Janem Koudelou (2 hodiny sobotní dopoledne, 2 hodiny sobotní odpoledne)
  • 1x 30 minutová procedura dle vlastního výběru (klasická masáž, medová masáž, lávové kameny, anticelulitidní masáž, konopná masáž, rašelinový obklad, suchá uhličitá koupel, perličková koupel, terapie chodidel), možnost doplacení dalších nabízených služeb na recepci během pobytu.
  • Dárková kazeta s 20 minutovým instruktážním CD, masážním olejem a přátelským certifikátem (1x pro pár).



  • Objednávky a nezávazné rezervace do pořadníku (v případě plné kapacity Vámi zvoleného termínu) na telefonu 583 286 421 nebo 602 651 027.

    Tento unikátní tematický pobyt bude vypisován i v dalších měsících a bude se opakovat v nepravidelných intervalech. Předběžný termín dalšího pobytu "Wellness dotyky aneb domácí masáže" proběhne:

  • 9. - 11.12. 2011

  • Recepce našeho hotelu přijímá v případě plné kapacity pobytu i nezávazné rezervace do pořadníku na rok 2011 a 2012. Při vypsání dalšího termínu v roce 2012 Vás budeme kontaktovat na email, který uvedete při nezávazé rezervaci na telefonní lince našeho hotelu.

    WELLNESS DOTEKY aneb DOMÁCÍ MASÁŽEWELLNESS DOTEKY aneb DOMÁCÍ MASÁŽEWELLNESS DOTEKY aneb DOMÁCÍ MASÁŽEWELLNESS DOTEKY aneb DOMÁCÍ MASÁŽEWELLNESS DOTEKY aneb DOMÁCÍ MASÁŽEWELLNESS DOTEKY aneb DOMÁCÍ MASÁŽE

    Naše další projekty



    Partneři

    Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka