Wellness centrum v Babylonu má nové prostory a služby

Slavnostního přestřižení pásky a symbolického uvedení nových prostor do provozu se ujal Ing. Martin Belák, generální manažer Centra Babylon Liberec, o Wellness centru promluvila manažerka provozu zábavy Bc. Dana Soukupová. Speciálním hostem byla uznávaná odbornice ve světě wellness Dr. Ludmila Vacková. A redakce WellnessNoviny.cz byla samozřejmě při tom.

Wellness centrum je další významnou investicí soukromé společnosti do rozšíření a zkvalitnění služeb Centra Babylon Liberec. Nové Wellness centrum se rozkládá na ploše více než 1000m² a řadí se tak mezi největší v Čechách. Stavba byla zahájena v listopadu roku 2012 a byla dokončena v květnu 2013.

Je zřejmé, že pojem wellness je velice obsáhlý a záleží na individuálním chápání každého jednotlivce, co si do něj zahrne. Odpočinek, hýčkání, fyzická zátěž a uvolnění, zbavení se stresu, saunování, masáže, meditace… To vše a ještě více nabízí nové Wellness centrum v Babylonu. Původní prostory ve stylu antických lázní, kde najdete saunu, římskou páru, vířivku, solné a bylinkové inhalace, Kneippovy koupele, Sluneční louku a Tepidárium, se rozrostly o nově zrekonstruované plochy původně patřící k Aquaparku. Můžete zde využít další dvě sauny, parní lázeň, občerstvení v Sauna baru,ochlazovací prostor, nové procedury  z přírodních zdrojů: pivní a vinné koupele, peelingy, dary Mrtvého moře a rašelinové a bylinkové obklady. Služby maséra nově najdete přímo uvnitř Wellness centra a novinkou je nabídka dětských masáží. Kromě dvouhodinového a celodenního pobytu je nově připraveno také tříhodinové vstupné.

Pokud si chcete užít vše opravdu naplno, doporučujeme využít nabídku wellness pobytů v Hotelu****  Babylon.

Wellness centrum v Babylonu má nové prostory a službyWellness centrum v Babylonu má nové prostory a službyWellness centrum v Babylonu má nové prostory a služby

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka