Wellness Balnea 2010

Zveme Vás na 6. ročník tradičního veletrhu wellness, rehabilitace a lázeňství Wellness Balnea pořádaného na Výstavišti Praha - Holešovice ve dnech 14. – 16. 10. 2010. Projekt proběhne souběžně v termínu s 2. mezinárodním veletrhem fitness, posilovacích strojů a sportovního oblečení Fitness Expo.

Veletrh Wellness Balnea si za svou dobu vzniku vytvořil jméno největšího veletrhu svého oboru, který každoročně přiláká desetitisíce návštěvníků. V rámci této 3 denní akce se prezentují nejenom velké známé společnosti z Čech i zahraničí, ale i drobní podnikatelé v oboru. Pro naše klienty se snažíme každým rokem vytvořit velmi příjemné prostředí a maximalizovat jejich spokojenost skrze kvalitu služeb. Vzhledem k aktuálnímu stavu výstaviště Letňany, na kterém se bourají haly, jsme se rozhodli veletrh přesunout do tradičního veletržního areálu Holešovice v centru hlavního města. Průmyslový palác je od svého vzniku v roce 1891 nejenom historicky významným evropským centrem výstav a veletrhů, ale zároveň skvostnou architektonickou památkou v novobarokním stylu.

Pro návštěvníky nabízíme ve střední hale kvalitní doprovodný program, jak na podiu, tak v přednáškových sálech. Celé tři dny veletrhu budou doprovázeny zajímavými přednáškami, ukázkami masáží a různými typy cvičení, prezentací novinek v oboru a soutěžemi o hodnotné ceny.

Pro vystavovatele nabízíme v rámci veletrhu možnost účasti na odborných konferencích v přednáškovém sále Průmyslového paláce, které pořádají Česká asociace Wellness, Asociace bazénů a saun České republiky a Asociace pracovníků v regeneraci. Zároveň bude možné shlédnout prezentace různých typů masáží, novinek v oboru apod.

Těšíme se na vaši návštěvu!

Wellness Balnea 2010Wellness Balnea 2010Wellness Balnea 2010Wellness Balnea 2010

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka