Wellnes Balnea 2009 ve fotografiích

Portál WellnessNoviny.cz se stal partnerem veletrhu WELLNESS BALNEA. Přinášíme Vám několik fotografií jak z naší prezentace, tak i expozic některých dalších vystavovatelů. Na veletrhu jsme potkali několik zajímavých inovací, nápadů a řešení. Získali jsme některé inspirace a náměty k naší další redakční práci. Na stránkách našeho portálu se tedy budete s již skončeným veletrhem dále setkávat.

Na 5. mezinárodním veletrhu wellness, vybavení, zdravotnické a rehabilitační techniky, regenerace a lázeňství se prezentovaly významné firmy s rozsáhlou nabídkou vybavení pro vodní procedury (bazény, whirlpooly, dřevěné vany), horké procedury (vyhřívárny, sauny, páry), masáže, kosmetické služby a vybavení fitness a wellness center. Pro návštěvníky byl připraven také bohatý doprovodný program - přednášky na téma zdravé výživy a hubnutí, ukázky mnoha typů relaxačních i rekondičních masáží, seminář pro zájemce o zdravotní cvičení tai - ti nebo možnost vyzkoušení diagnostiky pomocí iridologie.

Zajímavým i poučným zpestřením byly přednášky konané v jednotlivých sálech. Ve čtvrtek zde měla odbornou konferenci Česká asociace wellness. Mimo jiné přednášel např. prezident ČAW Jan Hejma o současné úloze ČAW a jejím poslání, Pavel Hofrichter o wellness ve světě eventů a Jaroslav Fischer se podělil o zkušenosti se znovurozjezdem Spa & Wellness hotelu Frymburk a věnoval se také tématu kategorizace wellness hotelů a její důležitosti v komunikaci s klientem.

Jako každý rok se veletrhu zúčastnilo mnoho vystavovatelů, mimo jiné Česká asociace wellness, 4Health, salon Korunka a další, na které se přišlo podívat mnoho návštěvníků. Svou expozici zde samozřejmě měly i naše dva portály - WellnessNoviny.cz a RomantickePobyty.cz, které zde představily řadu svých partnerských wellness hotelů a lázeňských komplexů. Mezi ty patří např. PARK HOLIDAY, Praha 10 - Benice, www.parkholiday.cz, ADRIA NEPTUN - Hotel ZLATÁ HVĚZDA***, Třeboň, www.zlatahvezda.cz, Hotel RÁZTOKA***, Frenštát pod Radhoštěm, www.raztoka.cz, Hotel KOMORNÍ HŮRKA Spa & Wellness****, Komorní hůrka, www.komornihurka.eu a mnoho dalších.

Jako vystavovatelé jsme si ale samozřejmě nenechali ujít ani ostatní program veletrhu a navázali jsme nové kontakty s našimi budoucími potenciálními partnery. Spolu s námi se tedy můžete těšit na novinky na obou našich portálech a zároveň na další ročník veletrhu, na kterém určitě nebudeme chybět.

 

 

 

Wellnes Balnea 2009 ve fotografiíchWellnes Balnea 2009 ve fotografiíchWellnes Balnea 2009 ve fotografiíchWellnes Balnea 2009 ve fotografiíchWellnes Balnea 2009 ve fotografiíchWellnes Balnea 2009 ve fotografiíchWellnes Balnea 2009 ve fotografiíchWellnes Balnea 2009 ve fotografiíchWellnes Balnea 2009 ve fotografiích

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka