Vzdělávací wellness pobyty pro ty, kteří chtějí porozumět zdraví svého těla i duše

Slovo wellness spojuje dva pojmy: wellbeing – cítit se příjemně a fitness – být fit. V současnosti již není člověka, který by se s tímto slovem nesetkal.

Dnes většina hotelů nabízí wellness pobyty. Nabídka je opravdu široká. Široký výběr wellness pobytů a cenová dostupnost z nich udělaly fenomén dnešní doby. Většina lidí si spojuje wellness se saunováním, plaváním, vířivkou a masážemi během pobytu v hotelu. Ale i tady platí zásada, že když dva dělají totéž, nemusí to být totéž. Na trh přichází širší pojetí wellness pobytů. V čem je jiné? Proč by měl klient zbystřit pozornost a začít se zajímat?

Kompletní wellness pobyt probíhající v chatě Zinka nabízí nejen různé regenerační a relaxační procedury, ale i plnohodnotnou péči, odbornou diagnostiku, informace a rady a tipy jak vést wellness životní styl i v běžném životě.

Odborníci z jednotlivých oblastí klientovi zároveň nabídnou komplexní řešení na zlepšení situace. Individuální péče, jedinečný přístup, odborné informace a špičková moderní diagnostika dávají wellness pobytu v chatě Zinka jiný rozměr. Stylově zařízená roubenka v nádherné obci Mýto pod Ďumbierom vytváří příjemnou atmosféru a malebná příroda Nízkých Tater je jako stvořená pro relax a oddych.

Chcete vědět jak předcházet vyčerpání? Máte zájem zvládat pracovní zátěž bez následků na zdraví? Zajímá vás jak upevnit zdraví? Toužíte dostat informace jak žít dlouho a zdravě? Jste na správném místě! Wellness pobyt v chatě Zinka se svým unikátním programem a odborníky je připravený uspokojit klienty hledající oddych a relax.

Vzdělávací wellness pobyty pro ty, kteří chtějí porozumět zdraví svého těla i dušeVzdělávací wellness pobyty pro ty, kteří chtějí porozumět zdraví svého těla i dušeVzdělávací wellness pobyty pro ty, kteří chtějí porozumět zdraví svého těla i duše

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka