Vyzkoušeli jsme relaxační masáž teplými zrny entady.

V kosmetickém salonu Yves Rocher na Václavském náměstí jsem měla možnost vyzkoušet hlubokou relaxaci díky masáži teplými zrny entady. Entada je liánovitá rostlina rostoucí v tropických pralesech Afriky, Asie a Austrálie, jejíž dutá, velmi tvrdá semena o průměru 4 – 6 cm jsou ukryta v obrovských luscích. O těchto semenech se říká, že přináší štěstí a dlouhověkost.

Přicházím do prodejny kosmetické značky Yves Rocher na Václavském náměstí. Zjišťuji, že v suterénu se nachází salon s několika boxy. Přichází příjemná masérka a do jednoho mě uvádí. Lehám si na masážní stůl v očekávání nadcházející procedury. Prohlížím si zrna entady, jsou velmi příjemná do ruky a velice hladká. Masérka zrna prohřívá v malé pícce na požadovanou teplotu. Na počátku mě masérka uvolňuje příjemnou ruční masáží. Používá speciální olej obsahující zklidňující levandulový výtažek, uvolňující olej z pomerančovníku a tonizující esenci z vetiveru (silice z oddenků vetiverie ovsuchovité z čeledi lipnicovitých). Ruční masáž celého těla je obohacena o prohřívání svalové tkáně teplými zrny entady. Teplo ze zrn se mi postupně rozlévalo do celého těla a navozovalo pocit dokonalého uvolnění a relaxace. Po masáži mě masérka chvilku nechala odpočívat na lehátku. Oblékám se a odcházím do sychravého podzimního počasí příjemně naladěna.

Tuto masáž doporučuji v chladnějším počasí, naopak bych asi nevyužila v horkých letních dnech.

Masáž trvala 60 minut. Aktuální cena péče 1.500,- Kč.

 

Vyzkoušela Olga Nováková, manager on-line magazínu WellnessNoviny.cz

Vyzkoušeli jsme relaxační masáž teplými zrny entady.Vyzkoušeli jsme relaxační masáž teplými zrny entady.Vyzkoušeli jsme relaxační masáž teplými zrny entady.

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka