Vyzkoušeli jsme - Bio kuřecí maso

Na trhu s bio potravinami české bio kuřecí maso dlouhou dobu chybělo, proto lze brát s povděkem projekt BIO KUŘECÍ i související projekty Bio hovězí a Bio jehněčí. Distribuuje je firma Biopark a jsou nyní již k dostání i v mnoha běžných obchodech.

Bio kuře je chováno tradičním způsobem, tedy odlišně a také více nákladně než běžné kuře. Vložená energie ale stojí za to, protože celý postup respektuje welfare (pohodu) zvířat a výsledný produkt, tedy bio kuřecí maso, neobsahuje chemické látky, které by mohly být člověku škodlivé. Bio kuřata jsou krmena výhradně bio stravou, mají možnost pohybu ve volném prostoru na čerstvém vzduchu a díky tomuto zdravému vývoji obsahuje jejich maso mnohem méně škodlivých tuků. Celý proces vývoje kuřete až po konečné zpracování podléhá evropské certifikaci bio potravin, takže zákazník má kvalitu zaručenou.

Chcete-li si tedy občas dopřát maso a přitom vědět, co jíte, tak kuřecí, hovězí a jehněčí z českých biofarem je dobrou volbou. Podrobnosti včetně receptů naleznete na příslušných webových stránkách.

 

Vyzkoušeli jsme - Bio kuřecí masoVyzkoušeli jsme - Bio kuřecí maso

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka