Vystavovatelé veletrhu FOR GARDEN se představují

Již ve čtvrtek 23. března se opět otevřou brány výstaviště PVA EXPO PRAHA, které přivítá návštěvníky 11. mezinárodního veletrhu zahradní architektury, nábytku, techniky a zeleně a představí jim pestrou nabídku nejnovějšího a nejlepšího sortimentu tuzemských i zahraničních vystavovatelů působících takřka ve všech zahradních oborech.

Návštěvníci se mohou jako každoročně těšit na spoustu novinek a zajímavostí od renomovaných firem, z nichž předkládáme jen malou ochutnávku. Společnost RÖSLER Praha přiveze na výstaviště v Letňanech rozsáhlou nabídku grilů na plyn nebo dřevěné uhlí, které jsou určeny jak pro zahrady a camping, tak i pro gastro provozy. Firma spoint distribution představí v letošním roce nejen nové, moderní materiály, ale i tradiční kolekce venkovního nábytku britské značky Gloster. V expozici společnosti LANIT PLAST naleznou pěstitelé novinku - skleník VITAVIA TARGET z polykarbonátu a hliníkové konstrukce s 15letou zárukou, a to i na nerozbitnost kroupami. Firma WPC – WOODPLASTIC, český výrobce terasových prken, obkladů a plotovek, přiblíží návštěvníkům výhody materiálu woodplastic-composite, jako jsou dlouhá životnost, velká odolnost či bezúdržbovost. Zároveň představí novinku pro rok 2017 - profil TOP, jehož spáry se důmyslně překrývají a nový design povrchu prken RUSTIC, který imituje drásané dřevo starých rustikálních podlah. Česká společnost PILECKÝ bude vystavovat bezpečnostní, privátní i průmyslové oplocení. Firma CIME představí na veletrhu FOR GARDEN mimo jiné i nejmenší z řady sekaček americké firmy Walker Mowers za velmi přijatelnou cenu. STROM PRAHA nabídne robotickou sekačku, která sama rozpozná okraje plochy a vyseká je ladným obloukem, sama se zajede dobít a nevadí jí ani slunce a déšť. Stánek společnosti PIEDRA UNO bude zaměřený na okrasné dekorativní kameny do zahrad ve velkém spektru barev a struktur. Dále bude v expozici představena patentovaná novinka - plovoucí dlažba PIEDRA a chybět nebude ani dokonalý kamenný koberec.

Spolu s veletrhem FOR GARDEN bude v areálu k vidění kompletní přehlídka oboru bydlení na souběžně probíhajících akcích FOR HABITAT, FOR FURNITURE, DESIGN SHAKER, SVĚTLO V ARCHITEKTUŘE a BYDLENÍ, nové projekty.

Podrobné informace naleznete na webových stránkách.

Fotografie: archiv pořadatele veletrhu.

Vystavovatelé veletrhu FOR GARDEN se představují Vystavovatelé veletrhu FOR GARDEN se představují Vystavovatelé veletrhu FOR GARDEN se představují Vystavovatelé veletrhu FOR GARDEN se představují Vystavovatelé veletrhu FOR GARDEN se představují

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka