Výstava LODĚ NA VODĚ

Plout po vodní hladině, naslouchat šumění vody, napout plachtu... To je také wellness. Vyrazili jsme tedy na výstavu lodí - LODĚ NA VODĚ. Rostoucí zájem o pobyt a sportovní vyžití na vodních hladinách, ať už domácích či na moři, je hlavní náplní této výstavy. Na výstavě najdete motorové čluny a lodě, nafukovací čluny, vodní skútry, lodní motory, plachetnice a výstavu provázejí zajímavé doprovodné akce a atraktivní bazar lodí.

Výjimečnost výstavy spočívá především v možnosti vystavovat lodě přímo na vodní hladině. Návštěvníci tak mají možnost vidět lodě jak na břehu, tak i na vodě.

Po úspěchu v roce 2009 je další ročník výstavy lodí Lodě na vodě pořádán od 15. do 18. dubna 2010 opět na nábřeží Vltavy mezi Vyšehradem a Palackého mostem. Výstava je otevřena: čtvrtek - sobota 10 až 18 hodin, neděle 10 - 17 hodin, vstupné je 150,- Kč, děti do 10 let zdarma.

Projekt vznikl na základě přání výrobců a prodejců lodí, ať už členů APL či nikoli, s cílem podpořit rozvoj oboru lodí v České republice. Koncept výstavy byl inspirován obdobnými přehlídkami v Janově, Barceloně, Cannes, Helsinkách či Hamburku.

 

Patronem výstavy Lodě na vodě 2010 se stal David Křížek, nejúspěšnější český oceánský jachtař.

 

Jedním z vystavovatelů je také společnost NAVYCENTRUM. Přijali jsme pozvání k projížďce po Vltavě a byl to velmni příjemný zážitek.

Firma NAVY CENTRUM, s.r.o. byla založena v roce 1994. Předmětem podnikání je prodej lodí a lodního vybavení a příslušenství, pořádání kapitánských kurzů a půjčování motorových člunů i zprostředkování pronájmů či prodeje. Cílem společnosti je poskytovat kvalitní a vysoce odborné služby v oblasti prodeje značkového vybavení pro vodní motorismus, jachting a všechny aktivity na vodě i pod vodou. V roce 1998 vznikl při NAVY CENTRU také NAVY CLUB, díky kterému mohou stálí klienti čerpat členské výhody v podobě slev během celého roku. Pro členy NAVY CLUBU připravují také každý rok zajímavé plavby.

 

Výstava LODĚ NA VODĚVýstava LODĚ NA VODĚVýstava LODĚ NA VODĚVýstava LODĚ NA VODĚVýstava LODĚ NA VODĚ

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka