VÝKLAD KARET

Jmenuje se Elizabeth Görög, narodila se v asijském Rusku nedaleko čínských hranic a své schopnosti "podědila" od své ruské babičky, která také vykládala karty. Impuls k tomu dostala až v 19 letech, když navštívila v Praze kartářku, která Elizabeth řekla, že se bude živit svou intuicí. I přes to, že se tomu tenkrát vzpírala, nyní je ráda, že dělá to, co ji doopravdy naplňuje. Bydlí na Praze 9.

Objednat se můžete na tel: 733 544 962.

A proč se objednat právě zde? Nešla bych jen tak z ničeho nic na výklad karet, ale tato kartářka mi byla doporučena a to se slovy,,Nenechte se zmýlit, že je tak mladá, ale ona umí".

A jak to tak chodívá, služby na doporučení fungují nejlépe. Sama jsem Elizabethiny služby vyzkoušela a musím uznat, že má opravdový dar vidět to, co většina z nás nevidí. Elizabeth má pronikavé jasně pomněnkové oči, kterými jí stačí se podívat na fotky např. Vašich blízkých a již Vás dostává informacemi, nad kterými žasnete. Na fotku mé dcery se dívala několik málo vteřin a uhodla, že je říjnová, jakou má povahu a zda se vyplní i předpověď do budoucna na to si musíme počkat.

Je to jen příklad za všechny, dozvěděla jsem se toho daleko více i s radami co udělat proto, aby se mi splnily má tajná přání.
Jsem od přírody zvědavá a nelituji toho, že jsem k Elizabeth zašla. Byl to pro mě zvláštní den.

Vyzkoušela Míla Ponechalová na veletrhu EZOTERA 21. - 22.5.2011.

Fotografie: archiv Elizabeth Görög

míp

VÝKLAD KARET  VÝKLAD KARET

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka