Vydejte se na Desperados Highjump 2017

Už koncem tohoto týdne se v přírodním žulovém lomu v Hřiměždicích u Příbrami uskuteční legendární, dlouho očekávaná a ve střední Evropě ojedinělá akce: Desperados Highjump 2017. Závodníci i návštěvníci se sjedou 4. a 5. srpna na osmnáctý ročník závodů ve skocích do vody a skákat se bude z výšky až 24 metrů. Značka piva Desperados je i letos generálním partnerem akce.

Letošní Desperados Highjump je vyvrcholením kampaně Cesta je cíl a je jasnou volbou pro ty, kdo si chtějí užívat života a mají odvahu zkoušet nové věci. Brandový claim #cestajemujcil  proto bude všechny přítomné doprovázet po celé dva dny. A jaká je cesta mladé herečky a tanečnice Julie Šurkové? Můžete se podívat zde: https://youtu.be/lTLnNdV6WOE. Její cesta vedla z hodonínského dramaťáku až do taneční skupiny Yemiho A. D. a směřuje na červený koberec. „Bojím se výšky, ale ne vysokých cílů. Ráda překonávám své hranice, stojí to potom za to,“ prozradila Julie.

Další cesta ovšem začíná v pátek dopoledne v Praze a je součástí nabitého programu, který si značka Desperados pro návštěvníky připravila. Cabriobus totiž v klubu El Magico vyzvedne osm šťastlivců společně s influencery, jako je například Julie Šurková, Zbyněk Standera, Nina Milcic, Fosco Alma a odveze je do Hříměždic.

„Hlavní atrakcí pro návštěvníky bude obří skluzavka, letos navíc navýšena o nájezdovou rampu a kicker. Tu si budou moci užít úplně všichni, kteří ochutnají klasické nebo červené pivo Desperados,“ konstatoval Martin Pokorný, který má za HEINEKEN doprovodnou zábavu na Highjumpu také na starosti. „Všechno bude hlavně o skvělé atmosféře, kterou spojení Highjumpu a Desperados slibuje. Připravte si plavky, adrenalinovou náladu a věřte, že i cesta může být cíl,“ dodal Martin Pokorný.

Hlavním nápojem akce bude po oba dny samozřejmě pivo Desperados, které se bude prodávat jako občerstvení k výborné zábavě, a to v obou variantách – klasické i RED.

Desperados je osvěžující pivo ochucené tequilou. Vzniklo už před dvaceti lety jako vzpomínka na Monsieura Fischera, na jednu z jeho nezapomenutelných mexických nocí – na jednookou krotitelku hadů, která se chránila proti uštknutí popíjením směsi chilli, soli a tequily, na Zumu, krále parketu, jenž k tequile přikusoval syrové papričky, i na smrťáka La Parka, který mu servíroval tequilu se sangrií. Takhle prý chutná opravdové Mexiko.

Vydejte se na Desperados Highjump 2017 Vydejte se na Desperados Highjump 2017

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka