Vychutnejte si volno ve skvělém relax & sport resortu Dolní Morava

Ty tam jsou doby, kdy jsme museli za dokonale upravenými sjezdovkami, snow parky, skvělou gastronomií, ubytováním a servisem cestovat do zahraničí. Relax & sport resort Dolní Morava nabízí svým návštěvníkům služby, které se těm rakouským směle vyrovnají. Velkým lákadlem je navíc snadná dostupnost, proto se vyplatí přijet i na prodloužený víkend nebo jednodenní lyžovačku. Byla by ovšem škoda nezůstat déle. Raději vyzkoušejte některý z výhodných pobytových balíčků se skipasem zdarma.

Ten můžete letos využít hned na dvou nových sjezdovkách a ve Snow Fun Parku, kde se vyřádí děti i dospělí. Sjezdaře potěší i skutečný lyžařský zážitek „První stopa“. Jedná se o jedinečnou akci, kdy se s malou skupinkou dalších nadšenců a instruktorem vydáte ráno jako první sjet čerstvý „manšestr“. Celý balíček obsahuje kromě možností brázdit opuštěné sjezdovky i vydatnou snídani, celodenní skipas, vstup do spa a další. Po lyžování můžete zůstat na svahu a dát si při Aprés ski tour teplý drink na zahřátí. Nebo navštivte Adventure Nights. To je nová série různých vystoupení, těšit se můžete na laser show, fire show, exhibice, ohňostroje, tanec roleb a další.

Po návratu do hotelu si můžete zalézt do postele nebo využít prodloužené otevírací doby Wellness světa a dát tak svým unaveným a promrzlým svalům po celém dni ulevit v sauně či při masáži. Pak už nezbývá než zakončit den skvělou lokální gastronomií. Ubytovaní hosté wellness hotelu Vista mohou vyzkoušet letošní novinku balíček all inclusive v hotelové restauraci Vyhlídka. Počínaje snídaní a konče večeří o vás bude královsky postaráno. Pokud cestujete s dětmi, nebojte se svěřit je do péče zkušených animátorů. Ti mají pro malé návštěvníky přichystaný pestrý program a postarají se o ně třeba během vaší večeře.

Přijeďte na zahájení sezóny už na začátku prosince – 13. proběhne slavnostní otevření resortu v zimní sezóně 2014/2015. Čekají vás hudební vystoupení, sportovní soutěže a mimořádné slevy. A u toho byste rozhodně neměli chybět! Podrobné informace o všech novinkách najdete na internetových stránkách. Na webových stránkách si před odjezdem nezapomeňte zaregistrovat kartu Resort Card, se kterou si můžete např. koupit online skipas se slevou bez čekání ve frontě. Informace o akčních pobytových balíčcích ve wellness hotelu Vista najdete na www.hotel-dolnimorava.cz.

Fotografie z archivu Resortu Dolní Morava zaslala paní Kutilová Dagmar, PR consultant – děkujeme.

Vychutnejte si volno ve skvělém relax & sport resortu Dolní MoravaVychutnejte si volno ve skvělém relax & sport resortu Dolní MoravaVychutnejte si volno ve skvělém relax & sport resortu Dolní MoravaVychutnejte si volno ve skvělém relax & sport resortu Dolní MoravaVychutnejte si volno ve skvělém relax & sport resortu Dolní MoravaVychutnejte si volno ve skvělém relax & sport resortu Dolní MoravaVychutnejte si volno ve skvělém relax & sport resortu Dolní Morava

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka