Volkswagen Maraton Praha

Neděle 9. května se ponese v maratonském duchu. Startuje další ročník Volkswagen Maratonu Praha. Možná se řada z vás letos v březnu postavila na start poloviční tratě a zúčastnila se závodu Hervis 1/2Maratonu Praha. Atmosféra tam byla úžasná a často bylo v cíli slyšet „super, v květnu dáme maraton!“

Věříme, že vás nadšení stále drží a pilně trénujete. Pokud třeba váháte, zda se na trať vydat, tak je dobré připomenout, že se můžete zúčastnit jako firemní tým a závod běžet formou štafety, nebo týmového závodu. Sestavíte-li tým, můžete navíc zdarma svěřit svoji přípravu do rukou zkušeného trenéra.

  • Štafetové závody - každý běží ¼ celé trati: 10 km a kapitán týmu 12,195 km
  • Týmové závody - každý člen týmu běží celou trať - 4 × 42.195. Časy jednotlivců se sčítají pro konečné pořadí týmů. Časy jednotlivců budou rovněž vyhodnoceny v soutěži jednotlivců.

U maratonu ještě více než u jiných závodů platí, že není důležité vyhrát, ale zúčastnit se. Maraton totiž již dávno není pouhým závodem trénovaných atletů, nýbrž velkou společenskou událostí a symbolem zdravého, aktivního způsobu života. Většina účastníků neběží s cílem vyhrát nad soupeři. (I když pokoření týmu z konkurenční firmy je celkem dobrý cíl!) Chtějí překonat sami sebe, užít si radost z pohybu a zažít tu neskutečnou atmosféru kolem trati, která vyvolává husí kůži a do očí vhání slzy.

Přijměte proto naše pozvání a zažijte se svými kolegy a přáteli neopakovatelnou atmosféru Volkswagen Maratonu Praha. Zůstane vám zážitek na celý život.

 

Volkswagen Maraton Praha  Volkswagen Maraton Praha  Volkswagen Maraton Praha  Volkswagen Maraton Praha

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka