V jesenických lázních otevřeli DiscGolfPark

Jste soutěživý, hraví a máte rádi pohyb na čerstvém vzduchu? Zahrajte si DiscGolf! Novým DiscGolfovým hřištěm se mohou pochlubit Priessnitzovy léčebné lázně v Jeseníku. Lázeňské hřiště tohoto stále oblíbenějšího sportu je teprve třetím realizovaným v Jeseníkách.

DiscGolf je oblíbenou zábavnou hrou odvozenou z golfu. Místo golfového míčku se však do jamky snažíte z určitého výhoziště umístit létající disk. A jamka? Tu tvoří ocelový koš. Cílem hry, která vznikla v USA, je tak dokončit jamku s nejmenším počtem úderů, tedy hodů. Na každý hod si můžete vybrat talíř lišící se délkou, směrem i tvarem letu.

Hracím prostorem v Jeseníku je Park Vincenze Priessnitze, který je součástí lázeňského areálu. Celkem hrajete na devět jamek. Během hry se setkáte s nejednou přírodní překážkou, které hru činí o to zajímavější. DiscGolf je rozhodně dostupná a zábavná hra pro všechny generace. Užijete si ji vy i vaše děti, obzvlášť v Jeseníku. „Náš lázeňský DiscGolf je ještě doplněn o zábavný kvíz. Každá jamka je doprovázena otázkou týkající se našich lázní,“ představuje novinku obchodní ředitel Tomáš Rak. Za zodpovězení kvízu děti dostanou malý dárek v lázeňském infocentru, kde si také půjčíte potřebné disky ke hře.

DiscGolfPark Priessnitz můžete vyzkoušet třeba na připravovaném víkendovém turnaji v sobotu 9. 8. 2014. Součástí sobotního programu bude také discgolfová akademie, zaměřená na základy hry a backhandového hodu.

Více se dozvíte na internetových stránkách a také na FB.

Foto: zaslala Ing. Mgr. Věra Janků, pracovník vztahů k veřejnosti, Město Jeseník - děkujeme

DiscGolf je aktivní zábava pro celou rodinu. Foto D.Migalfoto V.Jankůfoto V.Janků

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka