Vítr ve vlasech aneb Dolnomoravská Drakiáda

pátek 26. září a sobota 27. září 2014

Konec září bude na Dolní Moravě patřit zejména dětem. V sobotu 27.92013 se v Relax & sport resortu Dolní Morava uskuteční v pořadí již třetí Dolnomoravská Drakiáda. Program Drakiády začne už v pátek 26.9. v dětském koutku hotelu Vista, kde si děti budou moci od 17:00 hodin s našimi animátory vyrobit vlastního papírového draka.

V sobotu začíná program Drakiády v 10:00 nad parkovištěm U Slona. Zde začíná hromadné pouštění draků všech tvarů a velikostí. Od jedenácti hodin budete mít možnost zhlédnout exhibici Powerkitingu, ale také si budete moci tyto cvičné Kity osobně vyzkoušet, samozřejmě včetně instruktáže a to zcela zdarma. V 13:00 se společně pokusíme o vypuštění co možná největšího počtu draků do vzduchu naráz. V 13:30 pak bude vyhlášena soutěž o nejkrásnějšího doma vyrobeného papírového draka.

Občerstvení bude zajištěno v restauraci U Slona, kde jen v tento den budete moci ochutnat speciální akci pod názvem „Palačinka na sto způsobů"‘. Bude pro vás připraveno několik druhů vynikajících palačinek.

Navíc letos velká novinka pro rodiče. Jen v tento den si budou moci na vlastní kůži vyzkoušet tandemové lety na paraglidingových kluzácích se zkušeným lektorem. Tyto lety se uskuteční pouze za vhodných podmínek pro tento sport. Více informací o cenách o hodinách sletů se dozvíte na Infocentru v chatě Marcelka, nebo na emailu: resort@dolnimorava.cz a na tel. čísle 602 378 150.

V areálu U Slona je také otevřena bobová dráha a Disc Golfové hřiště. Také zde budete mít možnost servisu, nebo nákupu vybavení pro Kite sport.

Vítr ve vlasech aneb Dolnomoravská Drakiáda

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka