Vítězem celostátní soutěže Bazén roku v kategorii Aquapark desetiletí se stal Aquapalace Praha

Během slavnostního galavečera 6. ročníku veletrhu Bazény, sauny & SPA 2011 ve čtvrtek 10. března 2011 v hotelu STEP byli vyhlášeni vítězové 4. ročníku celostátní soutěže Bazén roku 2011. V kategorii Aquapark desetiletí se z pěti nominovaných na prvním místě umístil Aquapalace Praha.

Udělená cena celý tým pracovníků Aquapalace Praha i mě osobně velmi potěšila a bereme ji jako výrazné ocenění našeho zařízení odbornou veřejností. Za poslední rok jsme udělali hodně práce na zlepšení našich služeb, na stálém zdokonalování naší technologie především s ohledem na úspory energií. Jsme rádi, že se stáváme pro zákazníky oblíbeným místem zábavy a relaxu, o čem svědčí i umístění na třetím místě v anketě Czech Tourismu v oblíbenosti turistických míst České republiky. Uvedeného ocenění a zákaznické přízně si velmi vážíme a budeme se i nadále snažit Aquapalace rozvíjet a zajišťovat zákazníkům příjemný pobyt,“ říká ředitel Aquapalace Praha Radek Steinhaizl.

Vítěz kategorie Aquapark desetiletí

Vítěz kategorie Aquapark desetiletí Aquapalce Praha má svými investorům i návštěvníků co nabídnout. Návštěvnost aquaparku v Čestlicích i přes ekonomickou recesi meziročně stoupá, v lednu 2011 byl zaznamenán nárůst o 28 %. Za dva roky od otevření již navštívilo Vodní a Saunový svět Aquapalace Praha 2 milióny návštěvníků. Nejoblíbenějšími atrakcemi dětí i dospělých je šest tobogánů dlouhých 440 metrů, 3 klouzačky a divoký spacebowl. V anketě agentury Czech Tourism se v roce 2010 stal nejnavštěvovanějším turistickým cílem v České republice v kategorii Za Zábavou.

V roce 2009 proteklo aquaparkem 107 700 000 litrů vody, v roce 2010 to bylo 111 200 000 litrů vody. Během dvou let se mohli návštěvníci zúčastnit celkem 356 akcí pro děti i dospělé. Aquapark zdarma navštívilo během dvou let i zhruba 1200 dětí z dětských domovů a Klokánků. Provozovatelem sportovně-relaxačního komplexu a největšího aquaparku ve střední Evropě - Aquapalace Praha je společnost GMF Aquapark Prague, a.s.

Co porota hodnotila?

Odborná porota v čele s Bohumilem Štastným z ČVUT Praha a Josefem Křížem ze Stavební fakulty STU v Bratislavě hodnotila nejen architektonickou a funkční úroveň díla, spolehlivost použitých stavebních materiálů, výrobků a použitých technologií a dlouhodobou úsporu energií díla, ale také míru naplnění společenského poslání a spokojenost investora. Dále se přihlíželo i ke kvalitě a rozsahu poskytovaných služeb, napojení stavby na celkovou infrastrukturu v oblasti stavby a samozřejmě spokojenosti návštěvníků s poskytovanými službami.

Vítězem celostátní soutěže Bazén roku v kategorii Aquapark desetiletí se stal Aquapalace PrahaVítězem celostátní soutěže Bazén roku v kategorii Aquapark desetiletí se stal Aquapalace PrahaVítězem celostátní soutěže Bazén roku v kategorii Aquapark desetiletí se stal Aquapalace PrahaVítězem celostátní soutěže Bazén roku v kategorii Aquapark desetiletí se stal Aquapalace PrahaVítězem celostátní soutěže Bazén roku v kategorii Aquapark desetiletí se stal Aquapalace PrahaVítězem celostátní soutěže Bazén roku v kategorii Aquapark desetiletí se stal Aquapalace Praha

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka