Vinissimo - požitek z vína a wellness v Therme Laa

Objevte vyhlášenou rakouskou vinařskou oblast Weinviertel sousedící s Českou republikou z té nejkrásnější stránky a dopřejte si čistý požitek z vína a relaxaci. V rámci oblíbeného vinařského podzimu v Dolním Rakousku se nabízí spojit podzimní wellness dovolenou v komplexu Therme Laa s výletem na různé vinařské slavnosti, které se většinou odehrávají v jedinečném prostředí uliček s vinnými sklípky (Kellergassen). V rámci tematických týdnů „Smyslný vinný podzim“ se v hotelové restauraci komplexu Therme Laa "Feinspitz" každý týden představí v průběhu večeře jeden typický druh vína pro oblast Weinviertel a k němu odpovídající pokrm.

Čtyřhvězdičkový hotel wellness komplexu Therme Laa zve vinaře z místního regionu, aby hosté mohli ochutnat jejich nejlepší a nejušlechtilejší vína. Je to skvělá příležitost, jak se s vinaři osobně seznámit a zasvěceně si s nimi o víně popovídat. Při tom mají hosté možnost si své vinné "favority" od vinaře zakoupit. Každé pondělí, úterý a čtvrtek nabízí hotelovým hostům komplex Therme Laa prohlídku vinařství na téma: „Poznejte osobně typická špičková vína z oblasti Weinviertel přímo ve vinařství“. Můžete se tak podívat do zákulisí vinařství Hauser (v Poysdorfu), Stadler (ve Falkensteinu), Walek (v Poysdorfu) nebo Gass (v Unterstinkenbrunnenu).

Pokud jste se rozhodli si vychutnat podzimní dny s vínem a wellness relaxací, připravil pro vás rakouský komplex Therme Laa – Hotel & Spa nacházející se přímo na česko-rakouské hranici výhodný balíček obsahující tři dny pobytu a dvě noci ve dvoulůžkovém pokoji superior. Za osobu zaplatíte jen 246,- eur, ve kterých je kromě ubytování, snídaně, odpoledního snacku a tříchodové večeře s ochutnávkou vín také bezplatné využití hotelových termálních lázní Hotel-Spa s termální koupelí a saunami, termálních lázní Laa včetně saunového světa, dětského světa, kardio a fitness zóny a sportovních a odpočinkových činností včetně reaktivního tréninku. Jako dárek dostanete poukázku v hodnotě 10,- eur "Wohlfühl-Gutschein" na osobu a pobyt na jednu proceduru dle vlastní volby a láhev vína z oblasti Weinviertel. Přivítáme vás ovocným překvapením na pokoji, po celou dobu budete mít k dispozici mekký hebký župan a každý den láhev vitální minerální vody na pokoji. Parkování je pro hosty zdarma v podzemních garážích.

Nabídka je platná do 27. 11. 2009. Těšíme se na Vás.

Vinissimo - požitek z vína a wellness v Therme LaaVinissimo - požitek z vína a wellness v Therme LaaVinissimo - požitek z vína a wellness v Therme LaaVinissimo - požitek z vína a wellness v Therme Laa

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka