Víkendové ceremoniály

Saunový ráj, Holice

V sobotu 31.ledna vás zveme na saunové ceremoniály v provedení saunérek Zuzky a Martiny. Ceremoniály budou v 15.00, 16.00 a 17.00 hodin. Nenechte si je ujít. Saunérky provádějí ceremoniál v tandemu a je to krásný zážitek. Bude se líbit i dětem.

V úterý 3. února a poté každé první úterý v měsíci bude od 16.00 do17.30 hodin saunování malých dětí. Budou sem chodit dětičky s doprovodem našich saunérek a můžete se přidat, pokud chcete saunování naučit vaše malé děti. Zde platí výjimka, že mohou i děti do 5 let se svými rodiči. V 17.15 hod udělají saunérky pro děti saunový ceremoniál s pohádkou, za který dostanou sladkou odměnu. Saunováním se dětem jednak posílí imunitní systém a také jim můžete ukázat, jak příjemné saunování je.

Do 15. února probíhají v ceremoniální sauně saunové ceremoniály pravidelně každé pondělí, středu a pátek. Střídají se tři saunéři. Ve všední dny ceremoniály začínají zhruba v 17 hodin a jsou vždy tři. Přesné časy zjistíte na mobilní aplikaci, právě tak i jména saunérů.  Ceremoniály zatím nejsou zpoplatněné. Ve středu 11.února a v pátek 13.února budete moci zažít už tematické valentýnské ceremoniály, předzvěst Valentýnské saunové noci, o které ale až příště.

 

Fotografie zdroj: archiv Saunový ráj, paní H.Platenková - děkujeme.

Víkendové ceremoniályVíkendové ceremoniály

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka