Víkend ve znamení čerstvé sněhové nadílky na Lipně

Do Skiareálu Lipno dorazila paní zima opět v plné parádě. Ze středy na čtvrtek napadlo okolo 8 cm čerstvého prašanu a i nadále sněží. Podmínky jsou tak opět nejlepší v této sezóně a díky konci jarních prázdnin se lyžuje absolutně bez front. Otevřeno je 8,3 km sjezdovek, na kterých leží až 130 cm sněhu a v provozu jsou všechny lanovky a kouzelné koberce.

Příjezdové komunikace jsou po sněhové nadílce prohrnuté a pokryté vrstvou sněhu, ale kdo má zimní obutí, bez obav se na Lipno dostane. Z Českých Budějovic doporučujeme trasu přes Č. Krumlov a Černou v Pošumaví.

 

Pro běžkaře budou před víkendem upraveny stopy okolo Alpské vyhlídky v délce 15 km, kde leží okolo 40 cm přírodního sněhu.

V sobotu a v neděli pojedou na Lipno skibusy z ČB a skivlak ČD Yetti z Tábora a pro všechny pasažéry je připravena třicetiprocentní sleva na skipas.

Po víkendu plném zábavy, soutěží a her začnou od pondělí 15.3. platit mimosezónní ceny a další výhody, přestože sněhové podmínky dál připomínají "ladovskou" zimu. Kdo si chce užít jeden z posledních vrcholů letošní zimy, nesmí na Lipně chybět.

Víkendový program - sobota 13.3.

Ski4fun - zábavná show s bohatým programem (zdarma testování lyží Atomic a Salomon, módní přehlídky, soutěže, ochutnávky těstovin Agnesi, prohlídka vozů Mercedes)
Dětské zábavné odpoledne ve Foxparku s lišákem Foxíkem a kapitánem Lipánkem (hudba, hry, soutěže o sladké odměny a nekončící zábava)
Lokální závody ve snowparku
pro všechny prknaře i lyžaře. (přihlásit se můžete od 12 hod. u přímo ve snowparku)
Soutěž s lišáckými míčky pod lanovkou: po 16. hodině tradiční soutěžení o skipasy, rolbování Jezerní sjezdovky, pobyt na Lipně a další atraktivní ceny
Večerní apres ski: romantika na osvětlené Jezerní sjezdovce, skvělá hudba ve skibaru Hříbek, ještě lepší drinky a výborná atmosféra pro všechny věkové kategorie

Od pondělí 15.3. platí mimosezónní ceny skipasů, lyžařské půjčovny, školy a další mimosezónní slevy a výhody.

 

 

 

Víkend ve znamení čerstvé sněhové nadílky na Lipně

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka