Víkend plný pohybu a tance

Během víkendu 19. – 21. února proběhl v Praze festival tance a lásky Dance of love. Na programu byly semináře s tuzemskými i zahraničními lektory, a také galashow v Divadle Milenium. Sobotní večer patřil na festivalu Dance of love přehlídce vítězných choreografií a těch nejlepších účastníků kurzů Centra Tance z celé republiky.

Malé princezny z Jablonce na pódiu předvedly své první taneční krůčky, a pak už se střídaly jednotlivé taneční  formace s ukázkami nejpopulárnějších tanečních stylů v České republice: orientální tanec, flirt dance, street dance, lady latin dance, bollywood, flamenco, tribal a lady sexy dance.

Všichni se ale těšili, co předvede hlavní host festivalu, tanečník Tito. Patří mezi nejvýraznější orientální tanečníky. Za poslední tři roky se jeho jméno skloňuje v superlativech a patří mezi nejžádanější umělce orientálního tance po celém světě. Pochází z Egypta a je samoukem s přirozeným talentem, který se sám vypracoval do největších tanečních výšin. Nezklamal a po chvilce strhl k bouřlivým ovacím celý sál. K údivu většiny přítomných si zatančil i s některými divačkami na schodech arény divadla Milenium. V Praze byl úplně poprvé a předvedl, že opravdu umí.

Víkend plný pohybu a tanceVíkend plný pohybu a tanceVíkend plný pohybu a tance

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka