Velkou cenu ČR v saunových ceremoniálech přinese SaunaFest

Mistrovství ČR s mezinárodní účastí proběhne v únoru

Zážitkové saunování je aktuálním trendem v saunách a saunových světech. Saunové ceremoniály jsou tím pravým saunovým zážitkem a nabízí se již na řadě míst. V únoru se setkají ti nejlepší z celé ČR na mistrovství v saunových ceremoniálech. Velká cena ČR proběhne pod záštitou pořadatele mistrovství světa v rakouském Grazu. Návštěvníci se již nyní mohou těšit na opravdu skvělý saunový zážitek, účast těch nejlepších saunérů a skvělý doprovodný program. Vítězové pojedou na mistrovství světa!

Dlouhodobě usilujeme o popularizaci správného saunování v ČR. Od roku 2008 šíříme osvětu zážitkového, nevšedního saunování a saunových ceremoniálů. Po řadě přednášek na konferencích, mediálních výstupů - článků na internetu, v tisku, vstupů do rozhlasových a televizních pořadů o saunování - jsme připravili Velkou cenu ČR – mistrovství saunových ceremoniálů. V říjnu jsme se vydali s českou a slovenskou delegací do Rakouska, kde probíhalo mistrovství světa v saunových ceremoniálech. Naši 4 soutěžící si přivezli spoustu inspirace. S podporou a záštitou pořadatele světového mistrovství připravujeme Velkou cenu ČR v saunových ceremoniálech. Na naší akci přivítáme pořadatele světového mistrovství a máme přislíbenou účast a exhibici finalistů. V ČR poprvé uvidíme přehlídku toho nejlepšího ze zážitkového saunování! Akce bude mít záštitu odborných asociací a institucí. Připravujeme zajímavý doprovodný program a workshopy. Věříme, že se nám podaří vytvořit tradiční událost a připravit prostor pro všechny milovníky saunových ceremoniálů. Navazujeme na tři úspěšné ročníky Dne saunování, realizované v mnoha saunách po celé ČR, máme zkušený tým s profesní znalostí saun, wellness, produkce i médií. Těšíme se na Váš zájem. uvádí Pavel Hofrichter, pořadatel Velké ceny ČR v saunových ceremoniálech.

Velká cena ČR se uskuteční o víkendu 15. - 17.2.2013 - pořádá RAIN.cz a sauna klub Kylpyla s podporou České asociace wellness. Odbornou garancí a záštitu převezmou odborné asociace ČAW, APR a ABAS, dále pak SAUNA WM, Patrick Lenhart z Rakouska (pořadatel mistrovství světa v saunových ceremoniálech). Mezinárodní účast je zajištěna pro exhibici světově nejúspěšnějších ceremoniálů (nejlepší účastníci z mistrovství v Grazu).

Nejlepší soutěžící Velké ceny ČR budou nominováni za ČR na mistrovství světa v Grazu v říjnu 2013.

Velká cena ČR se uskuteční v novém saunovém světě CEDRUS SPA, golfový resort Kunětická hora (mezi Pardubicemi a Hradcem Králové).

Doprovodný program:
Vedle vlastní soutěže chceme dát prostor pro výměnu zkušeností, navázání nových kontaktů, inspiraci pro všechny provozovatele saun a saunové animátory.

Dále proběhne:
- mistrovství v ceremoniálech prováděných v parní lázni
- exhibice ruských ceremoniálů v Ruské banji, originální metličkování
- soutěž o nejsilnější závan ručníkem pro všechny příchozí
- workshopy pro poskytovatele saunových ceremoniálů

Soutěž v saunových ceremoniálech bude hodnocena přímo účastníky ceremoniálu z řad veřejnosti a odborníků.
Odborníci budou mít větší váhu při hodnocení a budou k dispozici pro konzultace, diskuse i na workshopech.
Ti nejlepší postoupí do velkého finále 17. 2. 2013.

Soutěžící z celé ČR se mohou hlásit do konce roku 2012 u pořadatele:
RAIN.cz, s.r.o., Strašínská 11, Praha 10 telefon: 603 840 883 e-mail: hofrichter@rain.cz
Již nyní si můžete psát o propozice a další informace. 

Přípravná skupina: Pavel Hofrichter, Radovan Štícha a Jan Bejdák.
Děkujeme i dalším podporujícím subjektům a odborníkům, s kterými pracujeme na zdaru této jedinečné akce.

Ilustrační fotografie ze saunových ceremoniálů Aquapalace Praha, Wellness Horal, Relax centrum Kolštejn a ze světového mistrovství v saunových ceremoniálech.

Ke stažení
Velkou cenu ČR v saunových ceremoniálech přinese SaunaFest (.pdf) 473,35 kB

Velkou cenu ČR v saunových ceremoniálech přinese SaunaFestVelkou cenu ČR v saunových ceremoniálech přinese SaunaFestVelkou cenu ČR v saunových ceremoniálech přinese SaunaFestVelkou cenu ČR v saunových ceremoniálech přinese SaunaFestVelkou cenu ČR v saunových ceremoniálech přinese SaunaFestVelkou cenu ČR v saunových ceremoniálech přinese SaunaFestVelkou cenu ČR v saunových ceremoniálech přinese SaunaFestVelkou cenu ČR v saunových ceremoniálech přinese SaunaFestVelkou cenu ČR v saunových ceremoniálech přinese SaunaFestVelkou cenu ČR v saunových ceremoniálech přinese SaunaFest

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka