Velikonoční rozlučka se zimní sezónou na Lipně

Letošní zimní sezóna na Lipensku definitivně míří do svého konce. Stane se tak symbolicky na Velikonoční pondělí 5. dubna, kdy se bude ve Skiareálu Lipno lyžovat celý den za symbolickou dvacetikorunu. Poté, co rolby v týdnu na sjezdovky rozhrnuly zásoby sněhu vytvořené v mrazivém lednu, leží na lipenských sjezdovkách až půl metru sněhu. Jelikož okolní krajina na Lipensku se začíná zelenat a meze rychle osychají, bude o víkendu otevřena také půjčovna kol a inline bruslí.

Pro návštěvníky skiareálu je připraven mimořádně bohatý doprovodný program na všechny víkendové dny v duchu Velikonoc. V areálu a na sjezdovkách se budou pohybovat koledníci v kostýmech a kromě lišáka fotka s kapitánem Lipánkem také velikonoční zajíci. V sobotu i v neděli po obědě navíc za maskoty dorazí do Foxparku jejich živý kamarád oslík Jenda.

Nebudou chybět tradiční soutěže pod lanovkou o atraktivní ceny, které budou po celý víkend. Ve Sportrestaurantu se budou servírovat velikonoční pochoutky a ve Sportapartments Lipno přímo pod lanovkou zbývají poslední volné víkendové balíčky se skipasem zdarma pro všechny děti do 18 let a velikonočním překvapením.

Otevřeno a upraveno 5,5 km sjezdovek včetně Foxparku a v provozu jsou všechny tři lanovky. Lyžuje se denně od 9 do 16 hodin za mimosezónní ceny a v pondělí 5.dubna za 20 Kč. Kdo přijede v sobotu i neděli lyžovat na Lipno, neměl by si zapomenout vzít plavky, protože k celodennímu skipasu dostane voucher na hodinový vstup zdarma do vodního ráje Aquaworld Lipno.

Program velikonočního slavnostního zakončení
Sobota, neděle, pondělí:

  • Dětské zábavné odpoledne ve Foxparku s lišákem Foxíkem a kapitánem Lipánkem (od 12hod. hudba, hry, soutěže o sladké odměny a nekončící zábava)
  • Návštěva pravého živého oslíka „Jéni" ve Foxparku (v sobotu a neděli od 13:00)
  • Soutěž s lišáckými míčky pod lanovkou: po 16. hodině soutěžení o skipasy na příští sezónu, pobyt na Lipně a další atraktivní ceny na jaro i léto
  • Večerní apres ski ve skibaru Hříbek: skvělá hudba, ještě lepší drinky a výborná party atmosféra pro všechny věkové kategorie

Team Skiareálu Lipno děkuje všem malý i velkým příznivcům zimních radovánek za přízeň a těší se na viděnou v letní sezóně.

Velikonoční rozlučka se zimní sezónou na Lipně

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka