Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA ve znamení jarních trendů, soutěží, workshopů.

Svět péče o krásu a tělesné a duševní zdraví s renomovanými odborníky nabídne návštěvníkům produkty více než 400 značek, důrazný nárůst zaznamenávají opět přírodní přípravky.

16. a 17. března se pro návštěvníky PVA EXPO PRAHA-Letňany otevře již 25. veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA. Na více než třech stovkách výstavních stánků se návštěvníkům budou věnovat špičkoví odborníci poskytující cenné rady a informace o nabízených přípravcích a metodách. Budou připraveni zodpovědět dotazy, poradit s aplikací i volbou správného přípravku pro klienta i pro vlastní užití, ať již půjde o poradenství k anti-aging metodám, péči o ruce a nohy, regeneraci či alternativním metodám v oboru. Rozšiřuje se zastoupení přírodních přípravků, wellness produktů a přípravků pro aromaterapii, relaxaci, masáže, detoxikaci i celkový zdravý životní styl.

S nastupujícím jarem přicházejí nové trendy v líčení, účesech i módě. Na veletrhu je budou prezentovat přední vizážisté, stylisté i kadeřníci. Návštěvníci uvidí „Rococo” fotomake-up znamenité Štěpánky Podroužkové, mohou se nechat inspirovat soutěží „Creative image team „ztracenou ve vlnách“ – Lost in waves. Soutěž bude doplněna módní přehlídkou ve spolupráci s top kadeřnicí Romanou Topinkovou.

Na veletrhu nebudou chybět další kadeřnické osobnosti, které ztvární téma podzimní soutěže napříč kadeřnickým světem „INSPIRACE 2019“. Tým Karlínského kadeřnického učiliště nám hravě přiblíží „RETRO“, k zážitkům bude stejně tak patřit fashion show týmu holešovických oděvních návrhářů na téma „SKILLS“. Líčení, účesy a body painting ve stylu „Mystic Gothic” bude opět plné svěžích nápadů oživujících pro nás tajemné středověké téma. Soutěžit se bude v nail designu (mezinárodní soutěže NailproCzech), v salonním nail artu, manikúře, tip-boxech, tzv. nail art-posterech, v prodlužování řas, v prodlužování vlasů i v oděvním designu. Soutěž v prodlužování vlasů bude tentokrát pojata zcela jinak a kromě cen pro vítěze si návštěvníci budou moci sami vyzkoušet svoji zručnost v této disciplíně i přispět darováním vlasů či jinak na nádhernou paruku z pravých dlouhých vlasů těm, pro něž může být momentálně tím nejkrásnějším dárkem. Lidé mohou darovat vlasy do salonu Dlouhovláska, který ve spolupráci s Petrou Valentovou daruje úplně zdarma paruky či prodlužují a prohušťují nemocným ženám či dívkám po nemoci vlasy zdarma, nebo je mohou zaslat Nadačnímu fondu Šance onkoláčkům. Peníze jdou na materiální pomoc onkologicky nemocným dětem a rodinám s těmito nemocnými dětmi. Darované vlasy jdou zároveň do paruk pro tyto nemocné děti či ženy.

Každoročně očekávanou pomyslnou „třešničkou“ bude opět defilé českých miss v módní přehlídce butiku Fashion Island i návštěvy známých mediálních osobností.

Wellness, fitness i zdravý životní styl se stává jednou ze „stars“ veletrhu. Kromě workshopů, kvalifikovaných ukázek a nabídek školení relaxačních a rekondičních masáží i fyzioterapie budou vystavovatelé prezentovat komplexní beauty-wellness péči, diváci opět uvidí přehlídku krásných těl v soutěži věnované naturálnímu fitness.

Více informací na webu.

Fotografie za pořadatele zaslala Lenka Konečná  – děkujeme.

Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA ve znamení jarních trendů, soutěží, workshopů.Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA ve znamení jarních trendů, soutěží, workshopů.Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA ve znamení jarních trendů, soutěží, workshopů.Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA ve znamení jarních trendů, soutěží, workshopů.Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA ve znamení jarních trendů, soutěží, workshopů.Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA ve znamení jarních trendů, soutěží, workshopů.

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka