Veletrh Wellness Balnea se přiblížil

Rádi byste si dopřáli odpočinkovou a relaxační dovolenou a nevíte kam vyrazit? Přijďte se inspirovat na 6. ročník mezinárodního veletrhu wellness, rehabilitace a lázeňství Wellness Balnea pořádaného na Výstavišti Praha - Holešovice 14. – 16. 10. 2010. V českých zemích se trend relaxačních a odpočinkových pobytů ve wellness rezortech v poslední době velmi rozmohl.

Je však složité si v širokém výběru hotelů a wellnes center vybrat. Veletrh Wellness Balnea si za svou dobu vzniku vytvořil jméno největšího veletrhu v oboru, na kterém jsou návštěvníkům prezentovány nejenom novinky a produkty na trhu, ale zároveň i možnosti, kde a jak trávit odpočinkový pobyt. S výběrem dle Vašich požadavků a finančních možností Vám poradí ti opravdoví odborníci.

Zájemci o vlastní wellness zónu si navíc budou moci prohlédnout vířivé vany, sauny, bazény, wellness doplňky a rehabilitační produkty přímo na stáních jednotlivých společností. Celé 3 dny je veletrh doprovázen odborným a zábavným programem a pro návštěvníky jsou připravené soutěže o hodnotné ceny.

 

Veletrh Wellness Balnea se přiblížilVeletrh Wellness Balnea se přiblížilVeletrh Wellness Balnea se přiblížil

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka