Veletrh INFOTOUR A CYKLOTURISTIKA

9. - 10. března 2018, Hradec Králové

Návštěvníci 19. ročníku veletrhu Infotour a Cykloturistika najdou opět ve dnech 9. – 10. 3. 2018 v Kongresovém centru Aldis Hradec Králové v expozicích vystavovatelů nabídky turistických možností nejen z celé České republiky, ale již tradičně přijedou se svými nabídkami také vystavovatelé ze zahraničí.

Turisticky zajímavá místa představí kraje a města, destinační společnosti, lázeňské subjekty, hrady a zámky, hotely, atraktivní přírodní lokality, památkové rezervace, kempy, zábavní a vzdělávací areály pro děti. Velkou část vystavovatelů samozřejmě představují cestovní kanceláře a agentury, návštěvníci budou mít možnost vybírat z nepřeberného množství výletů a zájezdů po České republice i zahraniční.

Konečný přehled vystavovatelů a doprovodného programu bude zveřejněn koncem února na internetových stránkách.

Zajímavá bude jistě expozice Východních Čech, společný stánek Královéhradeckého a Pardubického kraje, letos s hlavním tématem „100. výročí založení republiky“ či expozice Statutárního města Hradec Králové a Královských věnných měst s volbou královny věnných měst spojenou se soutěží o víkendový pobyt.

V přípravě je též odborná konference na téma Čapek – Karel, Josef a Helena, světoznámá díla a obyčejný život neobyčejných osobností.

Tradičním a velmi oblíbeným zpestřením veletrhu jsou cestovatelské besedy, přednášky známých cestovatelů s losováním věcných cen pro posluchače.

  • ZAPOMENUTÉ VÝPRAVY – ohlédnutí za nejvýznamnějšími českými cestovateli
  • LA GRACE PLUJE SVĚTEM – cesty na pirátské plachetnici
  • SUMATRA – vodácké expedice mezi domorodce
  • SETKÁNÍ PO STO LETECH- festival Re:publika 1918-2018

Na pódiu Velkého sálu při krátkých komerčních prezentacích představí svoji nabídku cestovní kanceláře, turistické oblasti, návštěvníci budou moci tedy nalézt inspiraci opravdu ve všech prostorách veletrhu.

V pátek se stanou prostory kongresového centra také místem přímého vysílání Českého rozhlasu Hradec Králové, jednotlivé vstupy, rozhovory a soutěže budou určitě zajímavé pro posluchače, kteří nebudou moci na výstavu přijít, nebo pro ně budou pozváním na sobotní program. Přímé vysílání Českého rozhlasu navštíví též velice vzácný host, houslový virtuoz JAROSLAV SVĚCENÝ přijde vyprávět o svých cestách S HOUSLEMI KOLEM SVĚTA.

Ani na malé návštěvníky není letos zapomenuto. Ve Studiu v 2.patře bude pro ně připraven dětský koutek s programem. V expozici Královských věnných měst si budou moci vymalovat královské papírové korunky a odměnou jim budou kvízové sešity.

V sobotu dopoledne opět budou součástí veletrhu Farmářské trhy s regionálními výrobky.Letošní ročník je již 19. v pořadí. Věříme, že i letošní ročník obhájí svoji pozici a bude patřit mezi nejúspěšnější veletrhy cestovního ruchu v České republice.

Vstup na veletrh i doprovodný program je opět ZDARMA

Fotografie za pořadatele Aldis, a.s. zaslala Hana Mancová – děkujeme

Veletrh INFOTOUR A CYKLOTURISTIKAVeletrh INFOTOUR A CYKLOTURISTIKAVeletrh INFOTOUR A CYKLOTURISTIKA

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka