VELETRH FOR GASTRO & HOTEL

představí moderní vybavení pro HORECU i světovou gastronomii

Provozujete restauraci nebo kavárnu? Zajímáte se o kvalitní gastronomii? Potom zavítejte od 29. září do 2. října 2016 do areálu PVA EXPO PRAHA na dosud největší mezinárodní veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie FOR GASTRO & HOTEL. Těšit se můžete na přední firmy v oboru, představení novinek v oblasti gastronomie, vybavení pro hotely a gastronomické provozovny, celonárodní soutěže nebo exkluzivní vystoupení michelinských kuchařů.

Několik set odborných firem představí novinky v gastronomii

Ve dvou výstavních halách se můžete těšit na nejvýznamnější výrobce a dodavatele potravin a nápojů, ale také na nejnovější technologie a vybavení pro hotely a gastronomické provozovny. Počtem vystavovatelů i rozlohou 14 000 metrů čtverečních je potom letošní ročník veletrhu FOR GASTRO & HOTEL tím největším, který se kdy v historii výstaviště PVA EXPO PRAHA konal. Hlavním přínosem veletrhu bude zapojení nových projektů a oborových subjektů z gastronomie, které přinesou zúčastněným firmám nové zákazníky a obchodní kontakty. Souběžně zde proběhnou také kontraktační dny velkoobchodu JIP východočeská, a.s.

Inspiraci přinesou celonárodní soutěže i vystoupení michelinských kuchařů

Atraktivní expozice tuzemských a zahraničních firem doplní bohatý doprovodný program. Tradiční akcí bude celonárodní soutěž CUKRÁŘ ROKU – BIDVEST CUP 2016 pod hlavičkou Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Neméně zajímavá bude soutěž PEKAŘ ROKU 2016 pořádaná Svazem pekařů a cukrářů ČR. Veletrh oživí prezentace michelinských kuchařů z Dánska, kteří zde představí skandinávskou kuchyni na nových technologiích. Po celou dobu veletrhu budou probíhat tematické konference, přednášky, semináře a workshopy, kulinářské show a degustace. Jedním z důležitých témat konferencí bude aktuální elektronická evidence tržeb, která proběhne za účasti zástupců Ministerstva financí ČR.

Veletrh podporuje řemesla v oboru gastronomie a tuzemskou produkci

Dva zajímavé projekty na tato témata představí za podpory veletrhu FOR GASTRO & HOTEL Asociace malých a středních podniků a živnostníků České republiky. Jedná se o projekt ROK ŘEMESEL 2016, který poukazuje na smysluplnost práce v oboru gastronomie, konkrétně na význam řemesel cukrář, pekař, kuchař nebo číšník. Dalším projektem je … A TEĎ ČESKY. Ten upozorňuje širokou veřejnost na důležitost výroby a konzumace kvalitních regionálních potravin.

Souběžně s veletrhem FOR GASTRO & HOTEL proběhne v areálu PVA EXPO PRAHA v termínu od 29. září do 2. října 2016 veletrh nábytku, interiérů a bytových doplňků FOR INTERIOR.

Zlevněnou vstupenku si pořídíte na www.for-gastro.cz/sleva.

Fotografie zaslala Kateřina Dušková, manažerka propagačního oddělení ABF, a.s. - děkujeme.

VELETRH FOR GASTRO & HOTEL VELETRH FOR GASTRO & HOTEL VELETRH FOR GASTRO & HOTEL VELETRH FOR GASTRO & HOTEL VELETRH FOR GASTRO & HOTEL

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka