Ve zdravém těle zdravý týmový duch - nechte se nalákat na firemní běh v rámci Volkswagen Maratonu Praha!

Další závod ze série PIM Běžeckého seriálu 2011, Volkswagen Maraton Praha, proběhne v rámci tradičního Volkswagen Maratonského víkendu a odstartuje v neděli 8. května ze Staroměstského náměstí. Po rekordní účasti v prvním letošním závodě, Hervis 1/2Maraton Praha, se očekává, že i maratonský závod přiláká rekordní počet účastníků. Neváhejte a zajistěte si účast svého týmu brzkou registrací!

Přidejte se k tisícům nadšených běžců, kteří při tónech Smetanovy Vltavy vplouvají do ulic historické Prahy a společně s kolegy zdolávají v rámci týmového běhu maratonskou trať. Každý člen týmu běží celý závod (42,195 km) a časy jednotlivců se sčítají pro konečné pořadí týmu. Pokud vám síly nestačí na to, abyste uběhli celou vzdálenost, podělte se o ní se třemi spoluběžci a společně můžete běžet firemní štafetový běh (3 × 10 km + 1 × 12,195 km). Svojí snahu můžete také spojit s myšlenkou dobročinnosti a běžet ve prospěch některé z neziskových organizací. Jako pracovní tým si navýše budete moci umístit logo firmy na startovní číslo a svůj úspěch oslavit na galavečeru s udílením cen konaného v hotelu Hilton Prague.

Volkswagen Maratonský víkend ovšem nabízí aktivity pro celou rodinu. Pro maratonskou atmosféru vezměte blízké na Volkswagen Rodinný Minimaraton 4,2 km a nebo se účastněte Allianz Procházky 2 km a projděte se ulicemi Prahy osvobozených od dopravy a automobilů. Při Pedigree® Procházce se psy můžete zapojit i své čtyřnohé miláčky a 7. května se projít příjemným prostředím parku Stromovka. Speciální startovní čísla jsou připravena dokonce i pro vaše mazlíčky. Pokud raději jezdíte na bruslích, sportovat můžete také a to v rámci MF DNES In-line Party.

Nedílnou součástí maratonského víkendu bude i Marathon Music Festival Óčko, který se rychle stává kulturním fenoménem naší doby a určitě přispěje k celkové závodní atmosféře. Přijměte pozvání a užijte si Volkswagen Maratonský víkend 7. - 8. května!

Více informací a registrace na internetových stránkách

Ve zdravém těle zdravý týmový duch - nechte se nalákat na firemní běh v rámci Volkswagen Maratonu Praha! Ve zdravém těle zdravý týmový duch - nechte se nalákat na firemní běh v rámci Volkswagen Maratonu Praha! Ve zdravém těle zdravý týmový duch - nechte se nalákat na firemní běh v rámci Volkswagen Maratonu Praha!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka