Ve Františkových Lázních se uskutečnila odborná konference ABAS ČR

Další z odborných setkání Asociace bazénů a saun ČR proběhlo ve Františkových Lázních a právě lázeňství se stalo hlavním tématem odborné konference. Účasrtníci se dozvěděli množství informací o historii, nových trendech a diskutovali na téma propojení lázeňských zařízení s moderními aquaparky nebo využití lázeňských vod. V našem článku můžete shlédnout rozhovory s odborníky, kteří se konference zúčastnili. WellnessNoviny.cz jsou mediálním partnerem akce a dlouhodobě s asociací spolupracují.

Františkovy Lázně jsou typickým příkladem toho, jak lze propojit lázeňství a aquapark. Právě proto se zde konala konference s názvem „Využití lázeňských zařízení v provozech aquaparků a bazénů, trendy v balneo a wellness provozech, minerální prameny, historie lázeňství“ Dalším důvodem pak bylo výročí založení Františkových Lázní a kulaté narozeniny zdejšího aquaparku Aquaforum.

Na programu setkání členů ABAS ČR a dalších zájemců o tematiku lázeňství byly odborné přednášky a také řada prohlídek s odborným výkladem, při nichž mohli účastníci nahlédnout do technického zázemí řady místních objektů, zejména Aquafóra a termálních pramenů.

Mezi odborníky, kteří na konferenci přednášeli, patří například Ing. Radek Steinhanzl - konzultant v oblasti aquaparků, bazénů, saun a wellness, který přednášel na téma „Trendy ve wellness provozech z hlediska designu a služeb“, Ing. Marian Mackovič - ředitel Správy přírodních léčivých zdrojů a balneosouborů Lázně Františkovy Lázně, a. s., s tématem „Přírodní léčivé zdroje Františkových Lázní“ a Doc.Ing. Bohumil Šťastný, Ph.D. – člen představenstva ABAS ČR a Českého vysokého učení technického v Praze – katedra zdravotního a ekologického inženýrství, který seznámil účastníky s tématem „Podmínky vypouštění technologických odpadních vod z bazénových a lázeňských provozů“.

Níže si můžete prohlédnot rozhovory s majitelem Lázní Františkovy Lázně, a. s. JUDr. Pavlem Douchou, členem dozorčí rady společnosti Městké sportovní a rekreační areály Mladá Boleslav Ing. Bohuslavem Devátým, jednatelem společnosti GHC Invest s.r.o. Ing. Tomášem Eršilem, předsedou představenstva ABAS ČR Ing. Pavlem Košnarem a manažerkou veletru Bazény, sauny & Spa Ing. Markétou Pavlíčkovou.

Ve Františkových Lázních se uskutečnila odborná konference ABAS ČRVe Františkových Lázních se uskutečnila odborná konference ABAS ČRVe Františkových Lázních se uskutečnila odborná konference ABAS ČRVe Františkových Lázních se uskutečnila odborná konference ABAS ČRVe Františkových Lázních se uskutečnila odborná konference ABAS ČRVe Františkových Lázních se uskutečnila odborná konference ABAS ČRVe Františkových Lázních se uskutečnila odborná konference ABAS ČRVe Františkových Lázních se uskutečnila odborná konference ABAS ČRVe Františkových Lázních se uskutečnila odborná konference ABAS ČRVe Františkových Lázních se uskutečnila odborná konference ABAS ČR

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka