V Bohdanči pokřtí slatinu a minerální vodu

Koncerty a řada vystoupení, soutěže, hry, historické prohlídky lázní nebo křest slatiny a minerální vody. To jsou jen některé z lákadel 116. zahájení nové lázeňské sezóny, které se v Bohdanči uskuteční v sobotu 4. května.

„Otevírání lázeňské sezóny je pro nás vždy událostí roku a ani letos tomu nebude jinak,“ říká Ing. Rudolf Bubla, výkonný ředitel Léčebných lázní Bohdaneč. „Zahájením lázeňské sezóny žije celé město, nejen areál lázní. Letos bude akce o to významnější, že si současně připomeneme sté výročí otevření unikátního pavilonu Gočár, postaveného významným kubistickým architektem Josefem Gočárem,“ dodává Ing. Rudolf Bubla.

 

Celá akce odstartuje ve 14 hodin před radnicí slavnostním spuštěním fontán, poté se dějiště přesune do areálu lázní před pavilon Gočár. „Právě tady zahájíme oslavy stého výročí od otevření pavilonu křtem našich dvou přírodních léčebných zdrojů – slatiny a ryzí alkalické kyselky,“ uvádí Ing. Rudolf Bubla.

 

Poté na hlavním pódiu začne série koncertů, vystoupí tu například Monika Absolonová nebo skupina Ready Kirken. V prostorách lázní a lázeňského lesoparku bude až do večera probíhat řada dalších akcí pro dospělé i děti – chybět nebudou řemeslné stánky, pestré občerstvení, skákání na trampolíně, nafukovacím hradu nebo oblíbené malování na obličej.

 

„Srdečně všechny zveme,“ uzavírá Ing. Rudolf Bubla. Vstup na akci je zdarma a všechny části programu jsou volné a bezplatné.

Fotografie poskytla Kateřina Svobodová, ANTENNA Media – děkujeme.

Ke stažení
V Bohdanči pokřtí slatinu a minerální vodu (.pdf) 1,90 MB

V Bohdanči pokřtí slatinu a minerální vodu V Bohdanči pokřtí slatinu a minerální vodu V Bohdanči pokřtí slatinu a minerální vodu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka