V Aqualandu Moravia se odehraje noční show

Souboj šéfkuchařů Ihnačák vs. Šubrt, kapacita akce je však omezená

Nejmodernější akvapark v Česku Aqualand Moravia se v poslední době profiluje jako zábavní zařízení v širším kontextu než jen jako aquacentrum. Dokládá to i nejbližší akce k 13. srpnu – Souboj šéfkuchařů Ihnačák vs. Šubrt – zaměřená na gastronomii. Od 19:00 do 23:30 budou oba profesionálové pod dohledem 100 hostů soutěžit s menu o 5 chodech o titul kuchařského vítěze. O něm rozhodnou samotní hosté, kteří každé menu ochutnají. Kapacita akce je však omezená, zbývá posledních 60 míst.

Souboj šéfkuchařů je v tomto podání unikátní akcí. Pomyslný zápas se bude odehrávat na venkovní terase kavárny Coffeeland s výhledem na Pálavu a Mušovská jezera a celou akci bude moderovat známý Petr Zakopal. „Akce je určena pro všechny, kdo mají rádi zážitkovou gastronomii a dobré jídlo. Představí se známí šéfkuchaři z Česka i Slovenska, což dodává celému klání mezinárodní punc. Porotci budou hosté, kteří budou postupně obě menu testovat. U každého chodu dostanou hosté dvě části a vyberou, která jim chutnala více,“ přibližuje Petr Pavlacký, ředitel největšího českého akvaparku Aqualand Moravia. Celá akce bude pojata jako show za hudebního doprovodu v podobě houslí či klavíru a hostům bude ke každému chodu servírováno vybrané víno.

Výhodou je také možnost osobního setkání s profesionály. „Hosté budou mít po klání možnost potkat se tváří v tvář s těmito kuchařskými mistry a osobně si s nimi v závěru večera podiskutovat v neformální atmosféře. Těšíme se, že nám šéfkuchaři prozradí některá ze svých tajemství,“ láká Pavlacký. Večerní gala akce je však kapacitně omezená na 100 hostů. Zájemci by si tak měli co nejdříve zakoupit vstupenky na e-shopu koupejse.cz. Aktuálně je v nabídce posledních 60 míst.

Zkrátka však nepřijdou ani hosté, kterým se na večerní show nepodaří dostat. V odpoledním programu akvaparku totiž oba šéfkuchaři návštěvníkům předvedou, jak správně připravit steaky na grilu. Tyto pochoutky pak budou zájemci moci i ochutnat.

Fotografie zaslal Dalibor Antonín, Brand manager Aqualand Moravia – děkujeme.

V Aqualandu Moravia se odehraje noční show V Aqualandu Moravia se odehraje noční show

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka